DESENION SISUSTUSJULISTEET

Tänään me puhutaan vähän sisustuksesta ja miten mä oon viime viikkoina sisustanut meidän kotia. Mä olen pitkään halunnut tuoda kotiin semmoista kodinomaisuutta ja jotain mielenkiintoista katsottavaa seinille. Sisustusjulisteet- ja taulut tuovat kotiin kivaa särmää, mukavuutta ja kodikkuutta. Mulla tarjoutuikin loistava tilaisuus tehdä yhteistyötä Desenion kanssa.
Itse oon jo pitkään selaillut näitä sisustusjulisteita, mutta jostain kumman syystä en oo ennen saanut tilattua. Tykkään kovasti heidän äärettömän monipuolisesta valikoimasta, josta löytyy paljon esim. teksti-, luonto-, eläin-, muoti-, ja kauneusaiheisia julisteita monissa eri sävyissä ja tyyleissä. Mä tilasin kotiin viisi aivan ihanaa julistetta, joista osa päätyi makkarin seinälle. Yksi päätyi keittiön hyllykölle sisustuselementiksi ja katseenvangitsijaksi.
Makuuhuoneeseen mä halusin väriä ja kasvillisuutta, joten nämä värikkäät ja toisaalta melko hempeät julisteet. Nää on niin kivat ja täydentävät toisiaan oikein loistavasti. Hyllykön päälle päätynyt juliste,  tuo keittiöön sellaisen pisteen, jota tuijoittaisi mielellään useampia tunteja. Tuo lintu kuvaa mulle sellaista ajattomuutta ja tuo teksti oli vain niin asennetta, että se oli pakko saada kotiin muistutukseksi itselleen ja miksei muille myös. 
Mulla on myös teille alekoodi Deseniolle!. Koodilla emmikristiina saatte 25 % alennusta, kaikista julisteita, lukuunottamatta handpicked-merkittyjä julisteita. Koodi on voimassa nämä kolme päivää eli 20.-22.6. Nyt, jos koskaan kannattaa selata monipuolisesta valikoimasta itselleen mieluiset julisteet kotiin! :-)

10 kommenttia

 1. Mulla tulee useesti katottua julisteita desenion sivuilta, mut en oo vieläkään ostanut yhtäkään sieltä, sillä kauhee valinnan vaikeus. Noi on kyllä ihanan näkösiä mitkä oot vallinnut. Tätä asuntoa en varmaan välttämättä edes tahdo kauhean paljoa lähteä sisustamaan, sillä haluun pian muuttaa isompaan.


  http://paula-beautyqueen.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Desenion sivut ovat kyllä äärettömä houkuttelevat ja taulut vievät mennessään! :-D Kiva kuulla, että pidit myös mun valitsemista tauluista. Joo, vanhaa asuntoa ei välttämättä kannata sisustaa, mutta uuteen sitten <3

   Poista
 2. Oon juuri tilaamassa tuolta, mutta on vaan tosi vaikee valita kaikkien ihanien julisteiden valikoimasta! Tahtoisin kaiken. :-D

  aboutmylife-peppi.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo se kyllä oli vaikeeta valita kivoimmat kaikkien kivojen joukosta <3

   Poista
 3. Ihanan näköiset taulut oot valinnut! <3

  VastaaPoista
 4. Mä taidan nyt hyödyntää tuon koodin! Deseniolla on tosi ihania julisteita mitä oonkin katellu omaan kotiin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että pääsit hyödyntämään koodiakin! Siellä on kyllä niin mahtavia juttuja <3

   Poista

Otan vastaan ehdotuksia, mielipiteitä, ruusuja ja risuja ♥ Kuitenkaan minun ei tarvitse omassa blogissani julkaista ilkeitä kommentteja, jotka eivät ole asiallisia.