Viikon lempparijutut x10

Moikka ja ihanaa keskiviikkoa jokaiselle teistä <3 Tänään mä ajattelin, että olisi ihana jakaa positiivista energiaa meille jokaiselle ja muistella viime viikon aikana tapahtuneita kivoja asioita. Ainakin muiden tällaiset postaukset saavat mut aina hyvälle tuulelle, joten miksi mä en jakaisi tänne mun kivoja juttuja. 
1. Orange Is The New Blackin jatkuminen! Ai, että mä niin vaan rakastan tätä sarjaa. Ootan innolla, mitä kaikkea hauskaa järkyttävää ja vähän järkyttävää tällä kaudella ehtii tapahtua. Onneksi jaksoja on vielä katsomatta, enkä ole ehtinyt rohmuta kaikkia.

2. Kesäloman alkaminen! Tuli tarpeeseen päästä lomalle ja omalle vapaa-ajalleen tekemään juttuja joista mä tykkään. Ihanaa, kun elämä ei oo just-niin aikataulutettua.

3. Tyvikasvun värjääminen! Kummasti sitä alkaa, vaan aina näyttämään ihmiseltä hiusten värjäämisen jälkeen. Jotenkin siistimpi ja freshimpi olo heti. Eli tällä kertaa kampaamoreissu sai vielä jäädä odottamaan itseään. Huomenna tosin pääsen laittamaan lomaripset taas itselleni, toivotaan että ne pysyisi mun ripsissä kiinni edes pari viikkoa.
4. Upeiden blogityttöjen kanssa vietetty viikonloppu! Ihana aina tavata harrastuksen kautta samantyyppisiä ihmisiä, joiden kanssa saa nauraa mahat kippurassa ja nauttia elämästä. Tästä tulee vielä oma postaus myöhemmin.

5. Upeat aurinkoiset kesäiset ilmat! Viikonloppuna sää suosi oikein kunnolla ja mä sain jopa väriä pintaan. Oli ihana liihottaa menemään kesävaatteet yllä ihan huolettomana.

6. Ihana vesisade! Siis pidätte varmasti mua hulluna, mutta kesäsade on mun mielestä aivan ihana. Se sateen ääni joka ropisee ikkunaan, puiden lehtiin ja maahan. Ja vielä, kun se laskee siitepölyn määrää hetkeksi.
7. Musiikin fiilistely! Tiiättekö sen tunteen, kun voit kuunnella musaa yksin kotona ja soittaa sitä mistä sä ite tykkäät. Parasta on musiikin antaa viedä mennessään ja tanssia kotona kesken kotitöiden.

8. Kolmien aurinkolasien löytäminen! .. ja vain kolmella eurolla. Ei vitsit mä olin onnellinen, kun sain huonompia aurinkolaseja itselleni, mitä uskaltaa kantaa mukanakin. Mulle pitää olla isolinssiset lasit, niin tänä kesänä ollut vähän haastavaa löytää sopivia.
9. Uudet uikkarit! Siis itselleen hyvien bikienien ja uikkareiden löytäminen on peruskaupoista haastavaa. Mulla ei ole esim. toivoakaan saada mahtumaan H&M tai Ginan bikinien yläosia päälle. Mutta löysin kokouikkarin ja kivan yläosan ja alaosia löytyikin kotoa.

10. Kesän vihreys ja vehreys! Kuka ei voi olla tykkäämättä kukkivista kukista ja puista? Kuka ei voi olla tykkäämättä vihertävästä nurmikosta? Mun tekisi mieli pysähtyä kuvaamaan jokaisen kauniin luonnon asian luokse koko ajan. Kesän rakastaja siis ilmoittautuu!
Tämmöisiä pieniä ihania positiivisia tänään <3

8 kommenttia

 1. Ihanan positiivinen postaus <3 Näistä tulee hyvä mieli! :-)

  https://millattt.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Ihanan iloinen ja pirteä postaus :)

  VastaaPoista
 3. Ihana postaus Emmi ja samaistuin kyllä niin monessa kohtaa! ♥

  VastaaPoista
 4. Mäkin oon niin fiiliksissä ONB:n jatkumisesta!<3 Täällä myös toinen lomalainen joka nauttii kesän lämmöstä ja vapaapäivistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on niin paras! Niin kivaa lomaa sinne myös <3

   Poista

Otan vastaan ehdotuksia, mielipiteitä, ruusuja ja risuja ♥ Kuitenkaan minun ei tarvitse omassa blogissani julkaista ilkeitä kommentteja, jotka eivät ole asiallisia.