LOMALLA

Vihdoinkin! Lähes vuosi taas painettu menemään melko kiireellä niin koulun, työssäoppimisten, omien töiden ja tämän rakkaan harrastuksen parissa. Nyt on aika ansaitusti lomailla kolmen viikon ajan! Tosin täältä en varmasti tule pysymään poissa, vaan aion nauttia tästä ajasta, kun on oikeasti aikaa kirjoitella ja höpötellä teille kaikkea. Mun ja meidän loma tulee sisältämään kotimaan matkailua, Rodoksen lomareissun, juhannuksen ja toivottavasti monta ihanaa kesämuistoa. En kuitenkaan oo kauheesti suunnitellut mitään erikoisempaan päiviin, vaan aion ottaa ilon irti extempore-meinigeillä, vaikka sitä kotona en olisikaan. Kolmessa viikossa kuitenkin ehtii vaikka ja mitä, sekä vielä lepäämäänkin. Kertokaa mitä te aiotte tehdä lomalla, jos teillä sellainen on!
Nyt viikonlopuksi suuntaan Helsingin suunnalle tapaamaan BID:ssä tapaamia blogityttöjä uudestaan ja meille on varmasti tulossa ikimuistoinen viikonloppu. Ensi viikolla sitten pakkaillaan kesävaatteet laukkuun, sekä suunnataan reissuun ja käyn ottamassa varmasti ihanat lomaripset vielä juuri ennen lähtöä. Mun pitäisi varmaan kampaajallekin päästä, jos en viitsi itse alkaa värjäilemään koko päätä. Eli porilaiset nyt saa vinkata, jos nopeasti saisi aikaa kampaajalle. 
Nyt mä alan lähtemään kohti yöunia ja höyhensaarille. Mä tykkään tällaisesta yö-kirjoittelusta, inspis on aina öisin jostain kumman syystä eniten kohdillaan. Tsau ja palaillaan mahdollisimman pian ♥

10 kommenttia

 1. Ihanaa lomaa Emmi, nauti oikein kunnolla! Hairlekiinille saa tosi nopeasti aikoja varmaan ihan jopa huomiselle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenny, yritetään parhaan mukaan nauttia! <3 Täytyykin kattoa.. Tosin taidan päätyä vaan värjäämään ite :-D

   Poista
 2. Kivalta kuulostaa tuleva / alkanut lomasi! Nautihan oikeen kunnolla! Mulla ei oo mitään erityisiä lomasuunnitelmia, perus mökkeilyä, Pohjanmaata (parasta kaveria!!) ja kotona lorvimista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiva kuulla! Yritetään nauttia, muista sä myös nauttia sun lomasta <3 Mökkeily on oiva tapa rentoutua!

   Poista
 3. Ihanaa lomaa sulle! ♥ Ja kivoja suunnitelmia kesälle :) Ite aion kans yrittää olla tekemättä sen suurempia suunnitelmia joka päivälle, vaan mennä vähän flown mukaan. Muuten mun kesä on pääasiassa töitä niin paljon kuin saa tehdä sekä Ruisrock ja syksyllä häämöttävä Espanjan reissu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ihana Anna ♥ Nimenomaan saa ja pitääkin mennä vähän flown mukaan! Oi vitsit tuo Espanjan reissu kuulostaa niin houkuttelevalta! :)

   Poista
 4. Oi ihanaa lomailua ja reissuja sulle ♥ Kiireisen kevään jälkeen loma tuntuu varmasti entistäkin paremmalta :) Mä suosittelen kanssa Hairlekiinia nopean ajan saadakseen! Itse pelkästään leikkautin hiuksia ja pääsin istumaan penkkiin suoraan astuttuani liikkeeseen, sillä siellä on muutama 'päivystäjä' juuri sellaisia asiakkaita varten ;)

  ♥: Ane

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anete <3 Loma on kyllä tullut tarpeeseen ja saa toteuttaa itseään ihan fiiliksen mukaan ilman kiirettä :) Mä päätin tällä kertaa olla menemättä sitten kampaajalle, mutta kiitos vinkistä <3

   Poista
 5. Moikka Emmi! Valitsin sun blogin esiteltäväks linkkaa blogisi suosikeissa: http://simplylovingstyles.blogspot.fi/2017/06/linkkaa-blogisi-suosikit.html :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Janette <3 Meen saman tien katselemaan!!

   Poista

Otan vastaan ehdotuksia, mielipiteitä, ruusuja ja risuja ♥ Kuitenkaan minun ei tarvitse omassa blogissani julkaista ilkeitä kommentteja, jotka eivät ole asiallisia.