7 asiaa, joita odotan loppuvuodessa

Ensilunta  Mä niin toivon sydämeni pohjasta, että tänne saataisiin sellainen kunnollinen lapsuuden talvi, kun pakkanen oli reippaasti yli kymmenessä asteessa ja lunta oli niin paljon, että pääsi pulkkamäkeen ja lumikasoihin pyörimään. Ensilumi on joka vuonna maaginen. Mä ainakin hihkun ikkunan ääressä ihastellessa ja lähden ulos ihmettelemään lumen kauneutta.

Työharjoittelua  Tästä mä olen myös innoissani, koska pääsen taas kartuttamaan omia tietojani ja taitojani ihan käytännön elämässä. Odotan innolla oppivani uutta. Okei, ehkä mä fiilistelen samalla, että teoriaopintoja koulussa on jäljellä enää yhteensä seitsemän viikkoa.

Joulua  Yllätys! Jouluhullu odottaa jälleen joulua enemmän kuin mitään muuta. Se tunnelma valtaa vuosi vuoden jälkeen sydämen aina uudelleen ja uudelleen. Vähän olin tänään fiiliksissä, kun näin lahjapapereita myynnissä ja kynttilähyllyjen notkuvan kauneuttaan. Tärkeintä on kuitenkin ylivoimaisesti läheisten kanssa oleminen. Mä kuitenkin myönnän jo kaivaneeni yhdet jouluvalot esille.. :-D
Valokuvaamista Oon innostunut nyt kuvailemaan entistä enemmän ja oonkin saanut kuvauskavereita itselle mukaan! Tosin eräänä syynä on varmasti syksyn aivan upea väriloisto, jota saa ihmetellä joka päivä. Kestäispä se vielä muutaman viikon.

I love me- messuja  Mä sain mahdollisuuden päästä tänne blogin kautta ja viime vuonna pidin messuista äärettömän paljon. Hyvinvointia, muotia ja kauneutta, terveyttä ja messufiilistä. Tänä vuonna aion tutustua pisteisiin vielä paremmin ja tavata tuttuja sekä tuntemattomia tyyppejä. Jos sulta ja kamulta puuttuu vielä liput messuille, niin mun Instagramissa @emmikkristiina on vielä huomiseen klo 21 asti mahdollisuus osallistua lippujen arvontaan.
Itsenäisyyspäivää ja Suomi 100-v juhlia  Mä oon äärettömän onnekas, että saan kokea nämä juhlat ja tätä jos jotain pitää juhlia ja arvostaa. Mun mielestä on onni asua Suomessa ja olla onnellinen täällä. Ne ihmiset, jotka ovat taistelleet maan puolesta viimeiseen asti, heitä mä arvostan niin paljon. Uskon, että tästä höpötellään blogin puolella vielä lähempänä.

Oman elämän elämistä  Mut on vallannut aivan mieletön positiivisuuden kehä ja oon ollut todella energinen viime viikkoina. Mä odotan jokaikistä uutta päivää innolla ja mielenkiinnolla. Ikinä ei voi tietää, mitä päivät tuovat tullessaan. Toivon, että jokainen teistä nauttii elämästään täysin rinnoin ja tekee asioita unelmiensa eteen.
Mitä sä odotat loppuvuodessa?

6 kommenttia

 1. Ihanan positiivinen fiilis tässä postauksessa! :) Mäkin ootan kyllä ensilunta ja joulua yli kaiken :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sara <3 Nuo tuovat kyllä niin maagisen fiiliksen joka kerta!

   Poista
 2. Mä odotan myös joulua! :D Tänä vuonna mulla taitaa lähteä ihan kunnolla käsistä! Oon jo katsonut kaikki Tanya Burrin Vlogmasit tänä syksynä ja poikaystävältä loppuu kärsivällisyys! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa kuulla, että sieltä löytyy myös joulufiilistelijöitä <3 Voi poikaystäväraukkoja, kun joutuvat kaikkia hömpötyksiä kestämään :-D

   Poista
 3. Upeat kuvat tässä postauksessa <3 Itse odotan joulua ja erityisesti joulutoria <3

  VastaaPoista

Otan vastaan ehdotuksia, mielipiteitä, ruusuja ja risuja ♥ Kuitenkaan minun ei tarvitse omassa blogissani julkaista ilkeitä kommentteja, jotka eivät ole asiallisia.