Lokakuussa aion

Kivaa viikkoa sinne jokaiselle, tehkää tästä viikosta teidän viikkonne ♥ Aika se jatkaa vierimistään ja mun on erittäin vaikeaa uskoa, että tätä vuotta on enää jäljellä alle kolme kuukautta. Vaikka illat ja aamut ovat jo hurjan pimeitä, mä en aio lannistua siitä ja yritän taistella alkavaa kaamosmasennusta vastaan täysillä. Kaamosmasennusta vastaan täytyy keksiä muutamia energiaboosteja arkeen ja muutenkin puuhailla monipuolisesti.
Lokakuussa aion:

- Mennä Helsinkiin tsekkaamaan I love me- messut

- Viettää syyslomaa

- Aloittaa kouluvuoden ensimmäisen työssäoppimisen

- Opiskella hyvällä energialla

- Nukkua riittävästi öisin

- Tallettaa syksyn värit kameran rullalle

- Lenkkeillä kirpsakassa ilmassa
- Testata Tovi- delin, jossa en ole ennen vieraillut

- Hoitaa liian monta koulujuttua loppuun

- Nauttia kynttilöiden valosta ja lämmöstä

- Kokeilla täysin uutta ryhmäliikuntatuntia

- Tehdä herkullista kasvissosekeittoa, joka lämmittää kylmänä päivänä

- Jatkaa turhien vaatteiden ja asusteiden myymistä

- Olla onnellinen ja löytää positiivisia asioita ympäriltä
Mitä sä aiot lokakuussa?

4 kommenttia

 1. Hitsi mäkin haluaisin I love me -messuille! Menee vaan valitettavasti liian tiukille aikataulut ni en ehdi. Mut toivottavasti sulla on siellä kivaa :) Muutenki tosi kivoja suunnitelmia sulla tälle kuulle!

  ♥: Linda/Revontulipalo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi harmi, toivottavasti sitten ensi vuonna säkin pääset osallistumaan! Täältä varmasti pääsee kyllä sitten lukemaan messutunnelmia ;-)

   Poista
 2. kuulosti kivalta nää sun suunnitelmat! Mä kans haluaisin jotenkin taistella tuota kaamosmasennusta vastaan, pakko keksiä kyllä jotain tuollaisia kivoja juttuja vaikka onkin pimeää!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Miina! Hei rohkeesti vaan aivan pähkähulluja ideoita spontaanisti kehiin niin ei energiatasot pääse laskemaan! :-)

   Poista

Otan vastaan ehdotuksia, mielipiteitä, ruusuja ja risuja ♥ Kuitenkaan minun ei tarvitse omassa blogissani julkaista ilkeitä kommentteja, jotka eivät ole asiallisia.