I LOVE ME 2017

Jahas! Messut olisi sitten tältä vuodelta ohi ja viikonlopun messupäivä sujahtikin silmissä ohi. Mä olin messuilla lauantaina ja niin sinne oli löytänyt muutama muukin toveri. Kuuleman mukaan tänä vuonna messut keräsivät jälleen lähemmäs 60 000 kävijää. Mä luulen olleeni messuilla kyllä päivän vilkkaimpaan aikaan, sillä tungosta oli monelle pisteelle. Onneksi päivä tuli startattua hyvin Pete Parkkosen pienellä musiikkiesityksellä. Olin onnekas, sillä sain tänä vuonna haettua bloggaajapassia ja pääsin jättämään tavaroita lehdistötilaan ja kupponen kahvia teki kyllä hyvää messujen hulinan keskellä. Helpotti huomattavasti, kun ei tarvinnut stressata takin kannosta ja välttyi hurjilta narikkajonoilta. Ehdoton plussa ja suuri kiitos siis näistä järjestelyistä! <3
Messuilla tuli nähtyä muutamia tuttuja ja aina on mukava päästä hetkeksi vaihtamaan kuulumisia. Messualuetta tuli kyllä pyörittyä monta kertaa ympäriinsä ja näytteilleasettajia oli todella monipuolisesti. Olisiko enää enempää messuille mahtunutkaan, kuin kauneutta, terveyttä, hyvinvointia, liikuntaa, superfoodeja, herkkuja, muotinäytöksiä ja upeita paneeleita ja esityksiä. Mukaan sai pieniä näytteitä, mitkä tietysti ilahduttavat kuluttajaa aina. Mahdollisuus oli myös käydä pikameikissä, laittauttamassa kynsiä ja ripsiä, käsihoidossa, osallistua liikunnallisiin tuokioihin, tutkiuttaa oma hiuslaatu. Messujen näytteilleasettajista ja eri firmoista jäi vielä paljon tutkittavaa kotiin!
Tälläkin kertaa pääsi maistelemaan todella ihania terveellisiä ja epäterveellisiä herkkuja ja raakasuklaat vei kyllä tänäkin vuonna pisteet kotiin. Kauneusosastoja oli jälleen paljon, mutta harmiksi osa niistä jäi täysin kiertämättä. Osa syynä oli huono sijoittelu Jeffree Starin keskellä päivää ollut meet & greet, joka tukki oletkaunis.fi:n pisteen ja käytävät täysin. Jäi kyllä harmittamaan, etten päässyt kyseiselle pisteelle lainkaan tutustumaan tuotteisiin. Myös ympärillä olleet pisteet kärsivät tästä tapahtumasta ja jäivät todella vähäiselle tutustumiselle ainakin omalta osaltani. Mä olisin nimenomaan halunnut nähdä näitä kauneustarjouksia vielä enemmän. Muoti ei ollut sen suuremmassa roolissa kuin edellisilläkään vuosina, vaikka muoti- ja hiusnäytökset upeita olivatkin.
Tästä viisastuneena ensi vuonna täytyy koittaa päästä messuille kahtena päivänä, jotta myöhemmin ei jää harmittamaan se, että joku pisteistä jäi näkemättä. Näissä messuissa on kyllä se hyvä puoli, että kaikille löytyy jotakin. On se kuitenkin mukavaa päästä kuhinan joukkoon tutustumaan uutuuksiin ja tapaamaan vanhoja tuttuja. Pienet tapahtumat tuovat arkeen mukavaa värikkyyttä. Kiitos siis kaikille messujen järjestäjille ja näytteilleasettajille! <3 Myöhemmin tulossa vielä messujen löydöistä postausta.
Pääsitkö sä käymään messuhulinoissa tänä vuonna?

8 kommenttia

 1. Multa jäi messut tänävuonna välistä tupareiden takia.. Harmittaa kyllä suunnattomasti, että nyt pitää odottaa kokonainen vuosi seuraavia messuja! Nähnyt niin paljon kivaa matskua tuolta kaikissa sosiaalisen median kanavissa :)

  https://simplylovingstyles.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No höh! Ensi vuonna sitten ehdottomasti mukaan messuilemaan <3 Olihan siellä kuitenkin tosi kivaa!! :)

   Poista
 2. Me käytiin perjantaina ja aika haahuilua se oli meidän osalta kun puokkoiltiin vähän ristiin rastiin haha :D Hei messulöydöt kiinnostaa! Mun saalis jäi aika pieneksi tällä kertaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo isommassa porukassa monesti halutaan mennä vähän eri suuntiin, eteenkin jos pisteet ei oo missään tarkassa järjestyksessä :-D Laitetaan siis myös mun pienet löydöt tänne lähipäivinä <3

   Poista
 3. Ensi vuonna haluan tuonne! <3 Vaikuttaa niin kivalta! :)

  VastaaPoista
 4. Noi messut vaikuttaa kyllä niin kivoilta ja tänä vuonna oltiin jo menossa, mutta meno peruuntuikin sitten viime hetkillä.. Ehkä ensi vuonna! :)

  http://emmiinae.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi harmi, että teidän tulo sit peruuntui :-( Ens vuonna joo <3

   Poista

Otan vastaan ehdotuksia, mielipiteitä, ruusuja ja risuja ♥ Kuitenkaan minun ei tarvitse omassa blogissani julkaista ilkeitä kommentteja, jotka eivät ole asiallisia.