Valokarnevaaleilla

Viime viikolla Linnanmäellä oli perinteikkäät Valokarnevaalit, joissa käytiin iltakävelyllä ja yritettiin myös vähän kuvailla. Tosin melko huonolla tuloksella kuvat onnistuivat, mutta muutaman kuvan halusin tulla teille ehdottomasti jakamaan. Mun mielestä iltaisin on niin ihanan raikas ilma ja mukava tuollaisessa tapahtumassa päästä käppäilemään karnevaalihumussa. 
Onnellisen tuosta hetkestä teki se, miten onnellisia muut ihmiset olivat tunnelmasta. Lapset ja aikuiset pääsivät viimeistä kertaa tänä vuonna laitteisiin hulluttelemaan ja kirkumaan sydämensä kyllyydestä. Se onnellisuus, että muilla on hauskaa vaikka itse vihaankin kaikkia huvipuistolaitteita. Mä olin onnellinen näistä onnistuneista kuvista, siitä että mulla oli siellä tärkeä ihminen mukana. 
Lintsillä oli vauhtia ja vaarallisia tilanteita, useita käsiä lämmittäviä kahvikupposia, isoja hattarakasoja, pitkiä jonoja maailmanpyörään ja puuvuoristorataan. Meitä oli siellä kaikenikäisiä, vastasyntyneitä, lapsia, nuoria, nuoria aikuisia, aikuisia ja enemmän elämää nähneitä. Tällaiset tapahtumat vaan vetävät meitä kaikkia puoleensa. Yhteisöllisyys on siis edelleen läsnä. 
Voi kumpa näitä tilaisuuksia järjestettäisiin enemmän ja ympäri Suomea. Aina täytyy kiittää niitä, jotka jaksavat ideoida ja nähdä vaivaa tapahtumien järjestämiseksi. Pieni tai iso työ, se aina ilahduttaa jotakin. Kiitos, että sain tehdä poikkeuksellisen kivan iltakävelyn. Ihan arjen luksusta, jälleen kerran <3 
Kävitkö sä Valokarnevaaleilla tai käytkö muissa tapahtumissa, jos on mahdollisuus?

10 kommenttia

 1. Voi mä oon aina halunnut käydä tuolla, ehkä jonain päivänä! Niin kivoja kuvia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa, toivottavasti ensi vuonna vaikka pääsisit :)

   Poista
 2. Ihania kuvia! Valokarnevaaleille en harmi kyllä ennättänyt, mutta Särkänniemen Karmivan Karnevaalin pääsin kurkkaamaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) En tiennytkään, että Särkänniemessä on omat karnevaalit :)

   Poista
 3. Siis valokarnevaaleilla oli parasta just katsella kaikkia perheitä, kun ne viettää yhteistä aikaa ja nauttii siellä olosta. Se oli tosi antoisaa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just näin! Tuntuu, että kaikilla on aina niin kiire ettei ehdi nauttia yhdessä <3

   Poista
 4. Ihania kuvia oot saanut napsittua tuolta ♥ Kävin itse siellä sunnuntaina ja koitin kanssa muutaman kuvan ikuistaa hieman huonommin tuloksin :D Tuo tunnelma oli kyllä aivan älyttömän ihana ja valot todella kauniita. Nähtiin myös siellä ilotulitus, joka sai koko Linnanmäen entisestään valaistumaan kauniisti.

  ♥: Ane

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ane! <3 Olihan tuo hankalaa saada edes jonkinlaisia hyviä kuvia :-D Me ei jaksettu jäädä oottamaan ilotulitusta, mutta oli varmaan kaunis!

   Poista
 5. Mä rakastan ilmaistapahtumia ♥ Valokarnevaaleilla on pitänyt käydä jo monta vuotta, mutta taaskaan ei ehtinyt. Ehkä sitten ensi vuonna :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ovat kyllä aina ihania! Hei ens vuonna sitten vaan uusi yritys! :-D ♥

   Poista

Otan vastaan ehdotuksia, mielipiteitä, ruusuja ja risuja ♥ Kuitenkaan minun ei tarvitse omassa blogissani julkaista ilkeitä kommentteja, jotka eivät ole asiallisia.