18 X jatka lausetta

En ymmärrä… Ihmisten jatkuvaa negatiivisuutta ja valitusta kaikesta. Olkaa positiivisia niin elämäkin sujuu paremmin!

Seuraavaksi ajattelin… hakea nenäsuihkeen keittiöstä, jotta henki kulkee paremmin ja lähteä postiin hakemaan pakettia ja käymään apteekissa, sekä Tigerissa nyt ainakin. 

Viimeaikoina… Matkakuume on tosiaan päässyt valloilleen. Mä vaan höpötän innoissani matkasta ja kerron varanneeni ja ostaneeni siihen liittyen kaikenlaisia ihmetyksiä. Onhan meillä jo matkalaskuri käynnissä ja säätä tutkitaan jo innoissaan. Matkakuumeen saattelemana ollaan katsottu syksyllekin matkaa. 

En osaa päättää… Pitäisikö mun tilata yhdet kesäsandaalit itselleni vai ei. Enkä osaa myös päättää hyvien aurinkorasvojen joukosta sitä parasta.

Muistan ikuisesti… harvemmin yhtään mitään näin äkkiseltään. Onhan niitä hyviä juttuja kuitenkin syöpynyt muistoihin, mutta pidetään ne vain itsellä.

Päivän paras juttu… Se, että tänään alkoi eräänlainen urheilu- ja hyvinvointivalmennus mulla! Katotaan, mitä saadaan hyvällä ruokavaliolla ja liikunnalla ennen matkaa aikaiseksi :) 

Noloa myöntää, mutta… googletan lähes kaiken, mitä en äkkiseltään tiedä. Onpahan ainakin sitten varmaa tietoa aina kaikesta, eikä tarvitse pitää itseään tyhmänä. 

Viikko sitten... vietin kaksikymppisiäni melko hillitysti.

Kaikista pahinta on… herätyskellon soiminen aamulla, kun haluaisit jatkaa nukkumista vielä lämpimän peiton ja tuhisevan ukkelin vieressä, mutta on pakko nousta. 
Salainen taitoni on… tehdä randomeista ruoka-aineista loistavia ruokia. 

Jos saisin yhden toiveen se olisi… että kaikilla rakkaillani olisi tarpeeksi onnellinen ja eteenkin terve elämä. 

Minulla on pakkomielle… tarkistaa miljoona kertaa, että avaimet on mukana ennen kuin lähden kotoa. 

Söin tänään… aamupalaksi täysjyväleipiä pari kappaletta, runsaalla kinkulla ja kasviksilla!

Ärsyttävintä on…  kun koti näyttää räjähtäneen käsiin päivä siivouksen jälkeen. Tällöin tiskivuori on loputon, on useampi koneellinen pyykkiä ja lattia on yksi kaatopaikka. 

Tekisi mieli… Katsoa jotain hyvää ohjelmaa sängyssä löhöten koko päivän. 

Minusta on söpöä… nähdä ihmisten todella välittävän ja rakastavan toisiaan. 

Hävetti… Öhmm, en keksi mitään vaikka olen mestari kyllä tunaroimaan kaikessa. 

Olenko ainoa, jonka mielestä… olisi hauskaa olla edes päivän elämästä joku muu, kuten vaikka mies. julkkis tai miksei kirjaimellisesti kärpänen katossa? 


4 kommenttia

  1. Voi että ihana postaus Emmi! Pystyin samaistumaan pariin :) Voisin kans toteuttaa tän joskus kun ehdin, super hauska idea <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Jenny! Ei muutakuin toteuttelemaan :-)

      Poista
  2. Tosi mukavia lauseenjatkoja sulla :) Ja ihania kuvia kirjurista päin ♥ Jännä bongata tuttuja maisemia blogeista, sillä harvoin Poria niissä näkee :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Ane! :-) Niinhän se on hauskaa lukea tutuista maisemista olevia blogeja ja tuijotella kuvua!

      Poista

Otan vastaan ehdotuksia, mielipiteitä, ruusuja ja risuja ♥ Kuitenkaan minun ei tarvitse omassa blogissani julkaista ilkeitä kommentteja, jotka eivät ole asiallisia.