Rethymnon City Tour

Meidän ainoaksi ''retkeksi'' päätyi tällainen omatoiminen kaupunkiajelu. Matka suoritettiin punaisella kaksikerroksisella bussilla. joita ei voi olla erottamatta katukuvasta. Reittiä kiersi kaksi punaista bussia aina tunnin välein, parasta tässä oli se, että kokopäivän lipulla sai hypätä aina nähtävyydellä pois ja jatkaa matkaa taas seuraavalla bussilla. Kokopäivälipun hinta aikuiselta oli 14€, eli aika perushintainen tällaisesta ajelusta tuolla ulkomailla. Retki kesti kokonaisuudessaan 1h 30min ja sillä näki päänähtävyydet Rethymnonista, mitä ei montaa ole ja vuoristossa pyöriessä aivan upeita maisemia.
Bussi kiertää Fortezza-linnoituksen, puiston, rantakatuja ja vuoristossa muutaman erilaisen pysäkin, joihin kuuluu mm. jonkinnäköinen vesiputousjuttu? ja sotilasmuseo. Kaikille sieltä varmasti löytyy jotain nähtävää. Me oikeastaan käytiin vaan ajelemassa, eikä juurikaan bussista poistuttu, koska meillä oli tarkoitus jatkaa uimarannalle nauttimaan auringosta ja ihanan lämpöisestä merivedestä. 
Mulle oli aika kauheeta tää koko matka tuolla vuoristossa, koska mulla on jumalaton korkeanpaikankammo ja siellä mentiin aivan pikkuteitä ja suoraan alhaalla saattoi olla useiden satojen metrien pudotus alaspäin. Jäi vähän vähälle mun katselemiset siellä, mutta yritin edes välillä vilkuilla. Ja pääasia, että tuo toinen osapuoli sitten nautti tästäkin hommasta ja otti mulle nämä kuvat tänne blogin puolelle. 
Kuvista tuli aika samantyyppisiä, koska maisemat olivat paljolti sitä Kreetalle tyypillistä. Eli siis paljon karua ja kuivaa, mutta myös paljon kauniita merimaisemia. Kuvat eivät ole myöskään mitään huippulaatua, koska kameraa meillä ei tuolla mukana ollut. Kai tästä nyt vähän saa irti myös niistä maisemista :)4 kommenttia

 1. Noi vuoristoretket on parhaita! Muistan ite kun joskus alle 10v oltiin kreetalla ja käytiin sielä vastaavalla bussiajelulla. Reitiltä löytyi paljon ristejä ja pelottavia mutkia. En ehkä enää aikuisena lähtisi sinne kyytiin.. :')

  http://finnlandsnorsk.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha! Mua ei kyllä enää sais houkuteltua tuonne :D Liian korkeita ja pelottavia paikkoja mulle.. Mutta kiitos kommentista ♥

   Poista
 2. oiii kuinka kauniita maisemia

  http://janitaqq.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Otan vastaan ehdotuksia, mielipiteitä, ruusuja ja risuja ♥ Kuitenkaan minun ei tarvitse omassa blogissani julkaista ilkeitä kommentteja, jotka eivät ole asiallisia.