Rethymnon - Day 3&4

Tänään hypätään taas matkapostauksen pariin! Yritetään muistella mitä reissulla mahtoikaan tapahtua päivinä kolme ja neljä! Muistan vaan, että pyrittiin tekemään vuoropäivin juttuja, mitä haluttiin! Ettei vaan kaikki kasautuisi samalle päivälle.
Kolmantena päivänä oli mun päivä, jolloin mä halusin vain olla altailla ja nauttia upeista ilmoista, maisemista ja seurasta. Taidettiin väsäillä itse aamupalaa eli paisteltiin kananmunia ja syötiin täytettyjä croisantteja. Mua ärsytti aina jumalattomasti, koska Kreetalta oli älyttömän vaikeeta löytää hyviä ja kohtuuhintaisia jugurtteja. Jäi meikäläisen aamupalat aina hieman vajaaksi... Tämä johti siihen, että valitin koko loppu aamupäivän nälkää.. Illalla käytiin etsimässä yli tunnin minigolf-paikkaa, joka loppuenlopuksi sijaitsi aivan selkämme takana. Voi, että sitä riemua :D Illalla käytiin syömässä jossain todella hyvässä ravintolassa ja taisi olla koko reissun paras ateria tuona iltana. 
 Neljäntenä aamuna meidän matka suuntasi Rethymnonin kaupunkiajelua isolla punaisella bussilla, josta olenkin tehnyt jo aikaisemmin postauksen. Voit lukea reissusta ehdottomasti lisää tästä! Käytiin syömässä vanhassa kaupungissa palatessamme ja käveltiin rantaa pitkin kohti hotellia. Päädyttiin kuitenkin jäämään meidän vakkarirantapaikalle ottamaan muutamaksi tunniksi vielä aurinkoa. Loppuillasta en muista muuta erikoista, todennäköisesti käytiin syömässä jotain pientä ja katsottiin jalkapalloa telkkarista. Ainiin ja tämä ihana toinen puoliskoni kävi yöuinnilla altaassa torakoiden kanssa, hurraa :D 
Tällaista peruslomailua siis tällä kertaa! :) 

4 kommenttia

Otan vastaan ehdotuksia, mielipiteitä, ruusuja ja risuja ♥ Kuitenkaan minun ei tarvitse omassa blogissani julkaista ilkeitä kommentteja, jotka eivät ole asiallisia.