AUTUMN BUCKET LIST

Pikkuhiljaa on alettu siirtymään syksyyn ja syksyisiin tuuliin. Ulkona alkaa kasvit ja puut muuttamaan värejään ja ilmat alkavat viilentymään ja takkeja on jo todenteolla saanut kaivaa esille. Kesä 2016 oli hyvä ja siitä jää mieleen paljon hyviä muistoja ja uusia juttuja, mutta nyt on aika mennä eteenpäin. Näin alkusyksyn kunniaksi olen koonnut teille perinteisen syksyn to do -listan.

1. Ala polttamaan urakalla kynttilöitä.. Kynttilät tuovat ihanasti lämpöä taloon ja lämmittävät myös mieltä ja saavat ainakin mut rauhoittumaan. Onhan ne myös älyttömän kauniita ja tällainen kynttilöiden suurkuluttuja tulee varmasti tuhlaamaan rahojaan upeisiin kynttilöihin. 

2. Panosta kouluun ja työssäoppimiseen.. Mulla on koulu lähtenyt älyttömän hyvin käyntiin ja oon tykännyt paljon siitä. Tällä hetkellä mun tavoite on menestyä koulussa ja hoitaa hommat hyvin ennen muutaman viikon päästä alkavaa ensimmäistä työssäoppimista.

3. Netflix and chill.. Joskus on vaan heitettävä aivot narikkaan ja mentävä ostamaan iso irtokarkkipussi ja katsoa hyviä elokuvia ja sarjoja sohvan pohjalla torkkupeiton alla.
4. Leipoa.. Muhun on iskenyt jonkinsortin leipomis- ja kokkausvimma. Tänäänkin aamulla tein meille mustikkakiisseliä aamupalalle♥ Haluan ehdottomasti leipoa pakastimeen pullaa pimeniviä iltoja varten, jotta niitä voi sitten nauttia kuuman kaakaon kanssa! Myös kotimaisista omenoista olisi tarkoitus pyöräyttää edes kerran omenapiirakkaa.

5. Nauttia syksyn tv-tarjonnasta.. Näin kesän miljoonien uusintojen jälkeen on ihana päästä katsomaan uusia ohjelmia, joita on alkamassa parin viikon päästä runsaasti. Odotan yhtä paljon hömppää kuin kaikkia keskusteluohjelmia. Vain elämää, Posse, Maisan ja Nikon luksusmatkat, Ensitreffit alttarilla, Roba, Kadonneen jäljillä, Toisenlaiset äidit ja ties mitä muuta.. :D

6. Valokuvata.. Haluan taltioida syksyn upeat värit, viilenevät illat, upeat kadut ja kaiken mahdollisen itselleni. 

7. Käydä kämpän jokaisen nurkan ja laatikon läpi.. Ja heittää kaikki turha, rikkinäinen, vanha ja viedä kunnolliset vaatteet kirpparille. Mua ärsyttää, että täällä pursuaa joka paikka tavaraa..
8. Ulkoilla mahdollisimman paljon.. Mä en tykkää lenkkeillä, jos ulkona on kuuma, mutta syksyisin kosteat ja viileät ilmat houkuttelevat ulos. Ihana tulla punaisten viileiden poskien kanssa sisälle lämmittelämään. 

9. Ostaa tarpeellisia vaatteita ja uusia vaatekaappia.. Mun vaatteille on käynyt kulahdus ja olenkin alkanut uusimaan kaappia aika radikaalisti. Myös tarvitsisin kumisaappaat ja sadetakin sateisille päiville. Myös pitää käydä ehdottomasti sukka- ja alusvaatelaatikot läpi ja ostaa uusia. Tiedättekö kun nilkkasukkien parit aina vaan katoaa mysteerisesti?

10. Nauttia syksystä.. ja oppia ja nähdä uutta ja tutustua uusiin tuttavuuksiin entistä paremmin♥
Oletteko te jo listanneet syksyn ideoitanne ylös? Tai löytyykö teidän listoilta samoja juttuja? :)


15 kommenttia

  1. Kynttilät on niin must! Meillä niitä on jo viimeviikosta alkaen alettu kuluttamaan, ja työnsin tuikkuja jopa vessaan :D Mut kyl ne vaan tuo niin ihanan tunnelman että <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin kaivoin jo ensimmäiset kynttilät esille! Kohta innostun varmaan liikaa :D Mutta ihania ovat ♥

      Poista
  2. Kiva lista! Kynttilät kuuluu ehdottomasti syksyyn, samoin Netflix :--D Ihana tuo toinen kuva!

    http://olderthanyesterday.blogspot.fi

    VastaaPoista
  3. Tää koko lista kuulostaa aivan täysin mun alkavalta syksyltä <3 mikään ei oo parempaan kuin tuhannet eri kynttilät ja kuuma kaakao ulkoilun jälkeen.. Aivan upeita nää kuvat tässä postauksessa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikä, ihana kuulla että samoja juttuja ♥ Ja kiitos sulle!!

      Poista
  4. Mahtava lista♥ Syksyllä on kyllä ihan mahtavaa ulkoilla ulkoilmassa :) Virkistää muutenkin mieltä ulkona liikkuminen!

    http://jeannays.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jenna ♥ Niin on, jotenkin todella raikas ilma eteenkin iltaisin ja aamuisin!

      Poista
  5. Rakastan syksyä ja rakastan bucket listejä <3 Odotan jo sitä, kun voi alkaa poltella kynttilöitä :) Ehkä ei ihan vielä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Aoda! Kyllä mä oon ainakin pikkuhiljaa kaivellut kynttilöitä kaapista.. :D

      Poista
  6. Tosi kivoja juttuja on tuolla listalla. Itsekkin olen tehnyt Syksyksi bucket listin.
    Tässä linkki siihen :) http://vesimelooniajameikkeja.blogspot.fi/2016/08/autumn-bucket-list.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Julia ja käyn katsomassa sun bucket-listin! :)

      Poista
  7. oi miten ihana postaus, tuli niin syysfiilis! ♥ en oo kirjoittanut virallista listaa, mutta päässäni hiljalleen muotoutunut lista on pitkälti samanlainen. kynttilöiden ahkera polttaminen, syksyn sarjatarjontaan perehtyminen ja netflixin kuluttaminen, turhien tavaroiden karsiminen, vaatekaapin uusiminen, ulkoilu ja valokuvaus.. ah. syksy on ihanaa aikaa! :)

    http://sadepisaroitaniitynkukkasilla.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jenni ihanasta kommentista ♥ Syksy on ihana ja nuo kaikki jututkin!!

      Poista
  8. Ihana bucket list, josta omalla listalla olisi useita samoja ♥ Ja niin jännä nähdä tuttuja maisemia, oot saanut otettua todella kauniita kuvia :)

    VastaaPoista

Otan vastaan ehdotuksia, mielipiteitä, ruusuja ja risuja ♥ Kuitenkaan minun ei tarvitse omassa blogissani julkaista ilkeitä kommentteja, jotka eivät ole asiallisia.