WELL HELLO AUGUST

Niin vain se heinäkuu hurahti nopeasti ohitse ja taas ollaan uuden kuukauden ja uuden jännän ääressä. Monet suuntaavat tässä kuussa takaisin koulun penkille, mukaanlukien minä, mutta ei se silti tarkoita vielä kesän loppumista. Onhan tässä vielä mahdollisuuksia tehdä sitä, mitä itse nimenomaa haluaa. Monet suuntaavat uusiin kaupunkeihin, uusiin haasteisiin ja monilla on vuosi, jolloin saa tehdä ja toteuttaa itseään vapaasti. Kaikki nämä ovat aivan yhtä hyviä vaihtoehtoja. Mun tän päivän ideana oli tulla heittämään muutamat sekalaiset kuvat teille mun tekemisistä ennen töihin suuntaamista. Mulla on jotenkin motivaatio extra-korkealla nyt blogia kohtaan, mutta se on vain ja ainoastaan hyvä juttu! 
 - Oon ehkä vähän laiminlyönyt mun meikkisiveltimien pesua, vaikka ennen se oli täydellinen rutiini.. Onneksi nyt oli aikaa pestä nämä ja voi, että kun tuli hyvännäköinen meikki väsättyä seuraavana päivänä! Muistakaa siis pestä näitäkin välillä..
-Syönyt yllinkyllin muroja ja muistellut lapsuuden juttuja selaillen kuvia ja höpötellen kaikennäköisiä muistoja. Murot olivat kyllä pitkästä aikaa älyttömän hyviä, vaikka eivät ravintoarvoiltaan mitään parasta aamupalaa.. Mutta välillä on hyvä tehdä poikkeuksia myös omiin rutiineihin,
 - Oon opetellut kihartamaan taas mun hiuksia ja tuli niin fresh-olo, kun hiukset olivat edes hetken laitettuina. Nää oli niin ihanan virkistävät ♥ Tästä oppineena siis, pitää ilmeisesti laittaa useammin hiuksia! Oon myös löytänyt täydellisiä huulisävyjä, sekoittelemalla huultenrajauskynää, sekä huulilakkoja. 
 - Oon opetellut uuden kameran kanssa kuvailua ja nauttinut yllinkyllin kesän kauneudesta. Kukkaset on mun mielestä aina yhtä ihanaa kuvattavaa! Ehkä myös sen takia, että koen onnistuvani tällaisissa kuvissa kerta toisensa jälkeen.
 - Matkustanut autoilemaan Reposaareen, nauttinut upeista merimaisemista ja katsellut joutsen-perheen touhuja kalliolta ihaillen. On upea nähdä miten äiti ja isä -joutsenet opettivat poikasille pyydystämistä ja ruuan hankintaa. Samalla ollaan käyty kalastelemassa ja todettu, että ei kalat nappaa meidän onkiin ja samalla oltu hyttysten syötävänä.

Musta tää kesä on ollut omalla tavallaan aivan mahtava ja erilainen ♥ Ehkä sen takia, että on voinut tehdä juuri sitä, mitä itse haluaa. Tämän kesän jälkeen on ihana palata koulun penkille oppimaan uutta ja toivottavasti saan taas uusia asioita elämääni. 

8 kommenttia

 1. Ompa kivoja kuvia! Varsinkin tuo kolmas ja toiseksi viimeinen kuva on mun mieleen! :)

  http://linssinlapijuuli.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Ihania juttuja ollut sulla viimeaikoina ♥ Nuo kiharat on todella upeat :)

  VastaaPoista
 3. Suomen kesä on kyllä jotain aivan äärimmäisen kaunista. Itsekin löysin jostain ihmeestä innostuksen kaivaa kameran esiin pitkästä aikaa - onhan se parhaat päivänsä nähnyt, mutta sopii kyllä hyvin tällaisen amatöörin käteen! :-D Pakko muuten sanoa myös, että sulla on aivan ihastuttavat hiukset - voi, kun saisi omatkin yhtä pitkiksi vielä jossain vaiheessa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Ja kiitos sulle paljon ♥ Ja rohkeasti vaan kuvailemaan :)

   Poista

Otan vastaan ehdotuksia, mielipiteitä, ruusuja ja risuja ♥ Kuitenkaan minun ei tarvitse omassa blogissani julkaista ilkeitä kommentteja, jotka eivät ole asiallisia.