Throwback to Rethymnon

Moikka, vielä olisi aika hypätä meidän kuukauden takaiseen matkaan ja mennä katsomaan meidän matkakuvia ja tunnelmia reissusta. Nämä kuvat ovat viimeisiltä päiviltä otettuja ja omasta mielestä silloin ei jaksanut edes enää kameraa kaivaa, kun halusi vaan nauttia jokaisesta hetkestä, Nyt oli jotenkin ihanan virkistävää käydä läpi näitä kuvia ja kaipuu tuonne lämpöiseen on melkoinen. Pari matkapostausta on vieläkin tulossa tämän jälkeen, jos vaikka yritän saada molemmat vielä tässä kuussa blogin puolelle! Tällä kertaa pläjäytän teille vaan kuvia, koska meidän loput päivät oli auringonottoa, herkuttelua ja kaupungissa kiertelyä. Mun mielestä nää kuvat kertoo meidän lomasta niin hyvin, ettei mun tarvitse siihen enempää päälle puhua!

4 kommenttia

 1. Ihania kuvia ♥ Kreetalla on kyllä kiva lomailla ja näiden kuvien takia loma on kovastikkin mielessä :)

  VastaaPoista
 2. Onpa tosi ihania maisemia ja kivoja kuvia! Tykkäilin myös sun blogista mitä tässä ehdin selailla :)

  http://fiiaelina.blogspot.com.au/

  VastaaPoista
 3. Aivan ihanat lomakuvat!♥ Tässä itsekkin jo odotan tulevaa ulkomaanmatkaa ja matkakuume vaan nousi tän postauksen myötä haha :)

  VastaaPoista
 4. Voi miten ihania lomakuvia! Oma matkakuume senkuin kasvaa taas kasvamistaan muiden reissukuvia katsellessa, nyyh :D

  VastaaPoista

Otan vastaan ehdotuksia, mielipiteitä, ruusuja ja risuja ♥ Kuitenkaan minun ei tarvitse omassa blogissani julkaista ilkeitä kommentteja, jotka eivät ole asiallisia.