BACK TO SCHOOL HAUL - MAKE UP

Huhhuh, vihdoin pääsin ja ehdin postailemaan jotain tännekin. Lupailin muutama viikko sitten jonkinlaista back to school haulia teille. Mä ajattelin kuitenkin jakaa vaatteiden ja meikkien väliltä, koska muuten siitä ois tullut ihan äärettömän pitkä ja itse tykkään ainakin lueskella näitä osissa, joten laitetaan vaatteet sitten myöhemmin vielä tänne esittelyyn ja katsotaan jos saan koottua muusta ihanista jutuista kolmannen osan! :-) Saatoin myös unohtaa jotain tästä, koska en todellakaan enää muista, että mitä kaikkia juttuja onkaan tullut ostettua.. Hups!
Essence uudistaa meikkivalikoimaa, joten osa tuotteista on ollut/on alennuksessa ja ovat puoleen hintaan, joten päätin ostaa aivan ihanat nude-sävyt, joita yksinkertaisesti kuluu älyttömän paljon meikkaamiseen. Hintaa näille jäi vajaa kaksi euroa, jos en ihan väärin muista.. Vaalean sävy on vanilla sugar ja ruskea sävy on my favourite tauping.
 Ripsareita noin seitsemän euron hintaan Anttilan loppuunmyynneistä. Nyt riittää ainakin hetkeksi ;-D
 Mä oon alkanut nyt etsimään itselleni uutta täydellistä meikkivoidetta ja on tullut osteltua monenmoisia testaukseen. Ehdottomasti lempparein näistä on tuo Rimmelin, jota varmasti tulee myöhemmin ostettua lisää hyvän peittävyytensä ansiosta. Oon pitkään jo halunnut tuota pohjustusvoidetta ja kylkiäiseksi otin tuon cc-voiteen, mikä ei ole vielä sytyttänyt. Fit me! On ihan hyvä perus meikkivoide, mutta siinä on hassu silkkinen koostumus omaan makuun. Hinta näillä tuotteilla on pyörinyt milloin missäkin 5-10 euron välillä. 
 Maybellinen Fit me - peiteväri on mun uusi suuri suosikki ja en varmaan enää vaihda ikinä peiteväriä.. Aivan täydellinen silmänalusille, nenän pielille, näppylöille ja muita epätasaisuuksia häivyttämään. Max Factorin peiteväri oli taas aivan täyttä kuraa ja en ikinä edes suosittele sitä kenellekkään ja puolet mennyt noin 4x käyttökerran jälkeen. Natural coden kulmaväri on ihan ookoo hintalaatusuhteeltaan, mutta Lumenen varsinainen on kyllä parempaa. Ja tämä Essencen poskipuna on ihan käypä arkimeikkiin, mutta en kyllä ostaisi itselleni uudelleen.
 Mä oon kuullut paljon keskustelua tästä Bio Oilista, joka on tarkoitettu vaalentamaan arpia. Mulle tää on toiminut ainakin ihan hyvin ja yksi töistä saatu palovamman arpi lähti kyllä hyvin vaalentumaan tämän avulla. Muuten testailu on vielä kesken. Tämän hinta pyörii siellä kymmenen euron yläpuolella. Tallinnasta ostin Kissin ripsiliimaa vihdoin ja on oikein hyvää, miellyttää mua kovasti! Samalla tuli ostettua sheivereitä, jotka on halvempia siellä.
Kynsilakkoja H&M. Mun lemppari on tuo tummanude Sedona, joka oli viisi euroa. Aivan täydellinen sävy, voi että kun ois pitkät kynnet, mihin saisi lakata tuota ♥ Muut nappasin ale-hyllyltä parin euron hintaan per/kappale. Tosi ihania syksyisiä nämäkin!

Millaisia hankintoja te olette tehneet kosmetiikkapuolelta näin koulujen alun aikaan? :)

8 kommenttia

  1. Tosi huippu postausidea! Itse ei ole vielä tullut tehtyä mitään suurempia hankintoa meikkikokoelmaan sillä kesän aikana niitä tulin hyvin täyteltyä - pian kuitenkin olisi tarvetta taas puuterille sekä uudelle kulmageelille. Tykkään että annat oikeesti rehellisen mielipiteen tuotteista niin uskaltaa itsekin lähtee joitakin juttuja kokeilemaan! :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Milla! :) Mutta se on hyvä, jos on meikkivarastot vielä täynnä! Kiva kuulla, että tykkäät!

      Poista
  2. Vaikuttaa kivalle ja Maybellinen monet ripsarit on kyllä huippu hyviä! :) Tälläset postaukset on kivoja blogeissa<3

    http://jeannays.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jenna, ja niinhän ne on huippuja hintalaatusuhteeltaan ♥

      Poista
  3. Ihania ostoksia! Bio Oil on tosi hyvää, ja auttanut kans mun arpiin. :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja kiva kuulla, että sulla on positiivisia kokemuksia myös! :)

      Poista
  4. Kivoja hankintoja! Tuo Bio oil on tullut kaupassa vastaan muutaman kerran ja oon kyllä jäänyt miettimään, että mitä toi niinku tekee - olis kiva siis kuulla tuosta lisää, kun oot saanut testattua sitä pitempään! ;-) Ja ihanansävyisiä kynsilakkoja! <3

    http://olderthanyesterday.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Milla ♥ Täytyy katsoa, jos saisi vaikka jonkun arvion tuosta tehtyä joskus! Ja nuo lakat on kyllä yllättäneet positiivisesti!

      Poista

Otan vastaan ehdotuksia, mielipiteitä, ruusuja ja risuja ♥ Kuitenkaan minun ei tarvitse omassa blogissani julkaista ilkeitä kommentteja, jotka eivät ole asiallisia.