Viime päivinä..

Moikka teille kaikille ♥ Tänään mä läjäytän muutaman ihan umpirandomin kuvan ja kerron mun viime päivien puuhista ja ihmettelyistä. Oon pahoillani muuten tästä epäsäännöllisestä postaustahdista, mutta kohta helpottaa, kun kovat viikot on koulussa takana päin! Tekemistä riittäisi joka päivälle ihan mielettömästi, mutta koittakaa jaksaa vielä hetki tätä rytmiä, koska kohta tulee taas paljon postauksia ja päästään yhdessä luomaan joulua ja sen tunnelmaa.
 - Mä olen yrittänyt opetella tekemään uusia kotiruokia ja vieläpä ilman reseptiä. Osaksi sen takia, ettei aina tarvi syödä sitä samaa makaroonilaatikkoa ja jauhelihamössöä päivästä toiseen. Nyt viimoiseksi tein possunuudeliwokkia ja siitä tuli oikein hyvää muuten, paitsi nuudelia oli aivan liikaa muihin ainesosiin nähden, no ensi kerralla tietää laittaa edes vähän vähemmän.. Oisko teillä nopeita kotiruokavinkkejä, saa ehdottomasti kertoa :)
- Mä olen kovasti yrittänyt pitää kodin siistinä ja siivota aina jälkeni sotkiessani. Lähes mahdoton tehtävä elää siististi, ainakin tuolle toiselle puoliskolle... Mikään ei ole ärsyttävämpää nykyään kuin muovipussit pöydällä, sukat pitkinpoikin kämpän lattioita ja keittiön kaappien ovien jättäminen auki. Onneksi itsehän olen aina hyvin siisti.. Musta on vaan kiva, että oma koti on siisti ja sinne on kiva tulla koulupäivien jälkeen ♥
- Mä kävin leikkaamassa n. 15cm hiuksista pois, vaikka ei se tässä kuvassa kyllä näy mitenkään. Kuitenkin kohta varmasti tulossa parempia kuvia fledasta ja näätte, että näyttääpäs paremmalta kuin aikoihin. Ihanaa, kun ei tarvi selvitellä takkuja puoltapäivää ja hiukset on helppo laittaa miten vain! Oon kerrankin todella tyytyväinen mun päähänpistokseen. Nyt myös ilmat ovat viilenneet ja pipot ovat kyllä tänäkin talvena rakkautta vain meikäläisen elämässä.
 - Mun uuslemppari rahka-jugurtti mikä lie ♥ Tätä on tultu syötyä viime päivinä kohtuullisen paljon.. Kreikkalaista jugurttia ja herkullista kastiketta päälle. Mun lempparit ovat tämä passionhedelmä, sekä sitruuna-lakritsi! Suosittelen maistamaan, pienet herkutteluhetket ovat aina hyvästä.
- Mihin hävisi valoisuus? Tuntuu, että valo hävisi päivistä aivan muutamassa päivässä. Kun koulusta pääsee niin aurinko on jo laskemassa kovaa vauhtia ja päivänvalo jää täysin näkemättä. Toivottavasti täällä sataisi myös kohta lunta, jotta olisi hieman valoisampaa. Onko teidän paikkakunnilla jo ensilumi satanut?

Nyt mä aion mennä keittämään ison kupillisen teetä, jotta saan mun äänen takasin. Oon ollut pari päivää vähän kipeänä ja kurkku on ainakin sanonut itsensä irti, on mahdotonta myös puhua pitkiä pätkiä. Toivottavasti tää menisi tästä ohi itsekseen viimeistään huomenna, koska lauantaina ollaan menossa Millan ja Emmiinan kanssa Indiedaysin Inspiration day-tapahtumaan ja muutenkin pyörimään Helsinkiin. Ihana nähdä tyttöjä ensimmäistä kertaa ♥ Mitä teidän viikonloppuun on suunnitteilla?

4 kommenttia

  1. Noi Ihana tuotteet on super hyviä!<3 Ps. Kiva postaus sulta :)

    http://jeannays.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Ihana postaus! Mä kyllästyn aina nopeasti jos syön samaa ruokaa usein, joten on kyllä tullut kokeiltua vaikka minkälaisia reseptejä... Kantsii kokeilla esimerkiks täytettyjä paprikoita, ne on niin helppo tehdä ja superhyviä, ja niihin löytyy myös mun blogista ohje hehee! ;)

    http://olderthanyesterday.blogspot.fi/2016/04/taytetyt-paprikat.html

    Koita saada ääni takaisin, että saadan sitten huomenna puhuapälättää koko päivä! :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyy koittaa siis tehdä noita täytettyjä paprikoita, täytyy kattoa suostuuko toinen puolisko syömään, kun ei paprikasta oikeen tykkää :-D

      Saatiinhan me pälpättää, vaikka ääni katos vähän väliä ♥

      Poista

Otan vastaan ehdotuksia, mielipiteitä, ruusuja ja risuja ♥ Kuitenkaan minun ei tarvitse omassa blogissani julkaista ilkeitä kommentteja, jotka eivät ole asiallisia.