LUSH ♥

Uskon, että todella moni teistä jo tietää tästä ihanasta kaupasta nimeltään Lush, mutta tehdään nopea informointi niille, jotka eivät vielä ole tästä putiikista kuullut. Lush on alunperin brittiläinen kosmetiikkayritys ja sieltä levinnyt pikkuhiljaa kansainväliseksi. Tällä hetkellä Suomessa on kaksi liikettä, jotka sijaitsevat molemmat Helsingin keskustan kupeessa, mutta toivotaan, että kauppoja tulee pian ympäri Suomen. Lushilla on myös monipuolinen verkkokauppa, josta pystyy tilaamaan kätevästi tuotteita. Lushin tuotteet on käsintehtyjä ja sekä niissä käytetään pääsääntöisesti luonnon raaka-aineita, tuotteet ovat vegetaarisia ja jopa 80% tuotteista on vegaanisia. Lush ei myöskään testaa tuotteita eläimillä, vaan taistelee kovasti eläinkokeita vastaan.

Nyt, Helsingissä käydessäni oli tietysti pakko poiketa tsekkaamassa valikoimaa ja muutama tuote lähti jo mukaan. Muutamaa tuotetta jäin miettimään, mutta onneksi uusi Helsingin reissu on luvassa tuota pikaa niin pääsee hakemaan ne mietintään jääneetkin tuotteet itselleen. Muistakaa tsekata valikoimaa nyt, kun joulutuotteet ovat tulleet myyntiin!

Mä oon lukenut ylistystä näistä palashampoista, joten oli pakko ostaa itselle tämä myös kokeiluun. Tää on aivan auringon värinen ja tuoksuu raikkaalta appelsiinilta.
 ''Vahvista ja hoida hiuksia brasilialaisella andirobaöljyllä. Appelsiiniöljy tekee hiuksista tuoksuvat ja nostattaa mielialaa, kuin aurinkoinen rantakarnevaali. Shampoo sopii hyvin kosteuttamaan kiharaa ja afrotukkaa, muttei jätä hiusta rasvaisen näköiseksi tai tuntuiseksi. Sitrushapot puhdistavat hiusta jättäen tukkaan luonnollisen kiillon.'' 13,50€

Mulla on ollut tätä jo ennenkin eri maussa/sävyssä.. Siinä jouluversiona! Se oli kyllä todella hyvä tuote ja huulet pysyivät siisteinä ja pehmeinä koko talven läpi. Nyt ostin mintuntuoksuisen ja tää on vielä enemmän rakkautta kuin se edellinen. Parasta on, että kuorinnan jälkeen tän voi syödä huulilta ;-) 
''Rohtuneiden huulten pelastaja. Kuori huulesi kihelmöivällä piparmintulla ja vaniljalla. Tuoksu kuin minttusuklaajäätelössä ja kuorinnan jälkeen saat pehmeät, sileät ja pussailtavat huulet! Mint Julipsin tuoksu tuo mieleen kesäisen minttujäätelön rannalla tai minttusuklaakaramellin. Kuorinta on valmistettu lempeästä – ja maistuvasta – sokerista sekä viimeistelty minttuöljyllä, joka saa huulesi kihelmöimään virkistävästi!'' 11,50€

Mistä mä edes alottaisin? Tuoksuu ja näyttää niin ihanalta koko tuote, ettei tätä vaan voinut jättää sinne hyllyille! Ihana hattaranpinkki tuote kosteuttaa todella hyvin, mitä oon pari kertaa nyt kokeillut käsille tätä. Innolla jatkan tämän kokeilua. 
''Hattaranmakea unelmavoide iholle sellaisenaan tai suihkussa käytettäväksi. Kirsikkauutetta sisältävä vartalonhoitoaine tuoksuu samalta kuin iki-ihana Snow Fairy suihkugeelimme. Mango-, avokado- ja kaakaovoi kosteuttavat yhdessä oliivi- ja manteliöljyn kanssa loihtien ihostasi vastustamattoman pehmeän.'' 16,95€/100g

Mitkä ovat teidän lempparituotteita Lushilta? Haluan ehdottomasti lisää vinkkejä ♥

12 kommenttia

  1. Oi mulla kauan haaveissa ostaa jotain Lush tuotteita kokeiluun, pakko vielä joku päviä kokeilla. Vaikuttaatosikivoilta tuotteilta.

    Todella ihanan blogi sulla<3

    https://harrietgripenberg.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aivan ihania tuotteita ♥ Suosittelen! Ja kiitos :)

      Poista
  2. Oi Lushin tuotteet on ihania ja tuoksuvat ihan taivaallisille ♥ Itse sain juuri synttärilahjaksi pari tuotetta testiin ja pitäisi ehdottomasti käydä itse kurkkimassa liike myös Helsingissä käydessä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin ovat ♥ Kannattaa käydä, siellä on vaiikka mitä ihanaa!

      Poista
  3. ihana tuo vartalonhoitoaine, näyttää niin herkulliselta ja tuoksu kuulostaa kans jo kuvailtuna tosi ihanalta!! ♥ mulla on kans ollut lushilta tuota huulikuorintaa joulumaussa, se oli aivan ihanaa :') lushin tuotteet on kyllä kaikki ihan mielettömän kivoja! :)

    http://sadepisaroitaniitynkukkasilla.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, että se on aivan täydellinen ja tyttömäinen ♥ Huulikuorinta on yks ehdoton lemppari!

      Poista
  4. Oi vitsit, mun on kyllä pakko saada jostain noita Lushin tuotteita, noi näyttää niin ihanilta! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on, kannattaa jotain ehdottomasti kokeilla jos on mahdollisuus :-)

      Poista
  5. Kaikki Lushin tuotteet on kyllä huippu hyviä!<3

    VastaaPoista
  6. Lushilla on aivan ihania juttuja <3

    VastaaPoista

Otan vastaan ehdotuksia, mielipiteitä, ruusuja ja risuja ♥ Kuitenkaan minun ei tarvitse omassa blogissani julkaista ilkeitä kommentteja, jotka eivät ole asiallisia.