Last Minute Gift Ideas

Huhhuh, mitä kiirettä on pitänyt ja vihdoin saa hengähtää ja tehdä joulujutut valmiiksi. Mulla on jäänyt joululahjojen miettiminen tänä vuonna aivan viime tippaan ja saankin vielä juosta pahimpaan ruuhkaan etsimään viimeisiä paketteja, että jos sitten ensi vuonna olisi taas ajoissa. Tänään mä aion jakaa teille muille mahdollisille mattimyöhäisille vinkkejä, mitä voisi kaupoista vielä löytää toiselle lahjaksi. 
Last minute gift ideas
1. Reput - Raahaako paras ystävästi tai poika- tai tyttöystäväsi koulukirjoja umpikuluneessa repussa? Reput ovat nousseet taas viimeaikoina, jopa hieman muotiin ja jos yhtään tiedät ystäväsi makua, niin reppu on mielestäni oiva joululahja.

2. Leffaliput - Kuinka moni käy enää elokuvissa jatkuvien lippujen hinnan noston vuoksi? En minä ainakaan. Joten ainakin tällaiselle opiskelijalle leffaliputkin olisivat mieleen ja olisivat kivaa pientä arjen iloittelua.

3. Kellot - Ainakin mun toinen puolisko on jonkin sortin kellofriikki ja tykkää niistä kovasti niin laitoin tämän tähän. Tämä sopii niin naisille, miehille, äideille, iseille, veljille, siskoille, parhaalle ystävälle. Ehkä tärkein vinkki on tähän, että ota huomioon, jos lahjan saaja ei pidä kultaisesta tai hopeasta sitten ollenkaan.

4. Lahjakortit - Aina helppo lahja. Toverisi saa ostaa juuri mitä itse tarvitsee. Kosmetiikkaintoilija ilostuu varmasti lahjakortista Sokoksella ja lukemisen ystävä ilahtuu taasen Suomalaisen lahjakortista. Lahjakorttiin pystyt vielä laittamaan sen verran rahaa kuin itselläsi on varaa.

5. Tuoksut - Mä olen kovasti tuoksujen ystävä ja joka joulu pyydän itselleni uutta tuoksua. Tuoksujen valintaan kannattaa kuitenkin kysyä salamyhkäisesti vinkkiä tai vakoile ystäväsi tuoksu-valikoimaa, onko joku hajuste loppumassa. Tuoksuja löytyy myös todella laajalta hintaskaalalta, joten ei pitäisi tämänkään tuottaa ongelmia.

6. Lompakko - Miesten lompakot ainakin repsahtaa kohtuunopeasti ja hyvällä hinnalla saa loistavia aivan normaaleita pehmeää nahkaa olevia lompakoita. Porissa esimerkiksi Puuvillan BeBagissa on todella laaja valikoima. Ja naisille löytää sieltä myös hyvin ja jos kalliimpaa havittelee niin Guessin ja Michael Korsin-lompakot ilahduttavat varmasti.

7. Saippuat ja shampoot - Oon huomannut nyt omillaan asuessani, että hygieniatuotteisiin menee aivan jumalattomasti rahaa, eikä sekään ole mitään halpaa hupia. Monesti kaikki sattuu vielä loppumaan samaan aikaan ja sitten saa kyttäillä Tokmannin-tarjouslehteä. Mulle siis nämä ovat enemmän kuin mieluisia, vaikka jotkut sanovat ettei näissä ole mitään ideaa.

8. Lämmikettä talveen - Mä haluaisin itse löytää sen täydellisen tupsupipon, mutta toistaiseksi ei ole vielä kävellyt vastaan. Pipo on tärkeä lämmike kylminä talviaamuina. Myös kaulahuivit, sormikkaat, lapaset, pörrösukat ja oloasut ovat helppoja lahjoja ystäville. Mä olen myös päässyt tänä vuonna ostamaan pehmeitä kyseisiä paketteja ja tiedän lahjan saajan varmasti ilahtuvan.

Onko teillä vielä muille viime hetken vinkkejä? :-)

12 kommenttia

 1. Täällä ainakin on onneksi jo joululahjat hommattu! Ja yhteen lahjaan sisältyi itseasiassa nuo klassiset leffaliput! :-D Hyviä lahjaideoita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä sitten! Ja klassiset leffaliput ovat aina hyviä ♥

   Poista
 2. Ihania ideoita lahjoihin ♥ Lahjakortit ja leffalahjaliput toimii kyllä aina ihan kaikille! :D

  ♥: Ane

  VastaaPoista
 3. Tosi ihania lahjaideoita! :) Mulla olisi itseasiassa suunnitteilla käydä tänään ostamassa veljelle joululahjaksi leffaliput :D

  http://therewillbesunshine-emilia.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Emilia! Toivottavasti liput ovat veljelle mieleiset ♥

   Poista
 4. leffaliput ja dw:n kello olisivat kyllä toivottuja niinkuin myös body shopin tuotteet! mieheltä toivon tälleen viime hetken lahjana uutta isompaa kaktusta :-D

  http://festinalente-riikka.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noniin tosi hauska kuulla, että täältä löytyi sulle mieluisia juttuja myös! :) Kaktukset ovat kyllä ihania ♥

   Poista
 5. Mä oon onneks jo lahjat hommannut, niin ei tartte sitä enää stressata :D Mut moni noista sun listaamista jutuista on sellasia mistä ite ainakin ilahtuisin, joten hyviä ideoita oot kasannut :)

  ♥: Linda/Revontulipalo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä sitten, täälläkin alkaa vihdoin joulustressi helpottamaan lahjojenkin osalta! :D Kiitos Linda ♥

   Poista
 6. Tää oli kyllä tosi hyödyllinen postaus, vaikka omat joululahjaostokseni oon (onneksi) jo hommannut! Pakko sanoo, että sulla on kyllä oikein kiva blogi ja ihana tapa kirjoittaa! :)

  Written by Neea

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että siellää on jo kaikki löytyneet! Kiitos sulle paljon Neea ♥

   Poista

Otan vastaan ehdotuksia, mielipiteitä, ruusuja ja risuja ♥ Kuitenkaan minun ei tarvitse omassa blogissani julkaista ilkeitä kommentteja, jotka eivät ole asiallisia.