NYX - HUULITUOTTEITA

Heippa kaikille! Tänään vuorossa hieman huulituotteiden esittelyä. Pääsette tutustumaan kahteen eri tuotteeseen ja muutamaan eri sävyyn niistä. Mä rakastan näitä tuotteita ylikaiken ja Lingeriet ja Suedet ovat vieneet taas suuren osan sydämestäni. Nämä tuotteet sopivat loistavasti niin arkikäyttöön, kuin juhlakäyttöön ja sävyjä löytyy vaikka minkämoista. Eroja näissä kahdessa tuotteessa kyllä on niin koostumuksessa kuin kestävyydessä.
NYX LIP LINGERIE - Kevyt, mattaisen lopputuloksen antama huulipuna, tai ehkä enemmän lakka. Mun ehdoton lempparituote viime kuukausilta. Tästä on paljon nudehtavia, ruskeita ja vähän punertavaan suuntaan meneviä sävyjä. Ei mitään räikeitä, vaan klassisia vähän erikoisempia sävyjä. Tätä on helppo levittää huulille ja tämä pysyy huulilla äärettömän hyvin. Joskus tätä joutuu lisäämään esim. ruokailun jälkeen, mutta muuten aivan täydellinen puna. Joskus pinta jää tahmaiseksi ja joskus ei, ihmettelen kovasti. Mulla on sävyt 02 Embellishment ja 08 Bedtime Flirt ja haluan kyllä muitakin sävyjä vielä itselleni.
LIQUID SUEDE on kermaisempi ja useammin huuliimlisättävä huulituote. Tästä löytyy, vaikka ja mitä räikeitä sävyjä monelle erille persoonalle esim. todella räikeä pinkki, violetti ja sähkönsininen. Koostumukseltaan tämä on paljon kevyempää kermaisempaa ja kuivuminen huulille kestää paljon kauemmin verrattuna lingerieen. Sävyt ovat myös todella pigmenttisiä ja multa siis löytyy sävyt 12 Vintage ja 04 Soft-spoken, jotka ovat oikein kivoja huulilla. Kuitenkaan tämä ei mielestäni voita lingerieitä millään tasolla ja ehkä soft matte lip creamit ovat myös jotenkin enemmän mun mieleen, vaikka ei näissä tuotteissa mitään vikaa ole. 
Onko teillä näitä ihania huulituotteita missä sävyissä, mistä tykkäätte eniten? 

15 kommenttia

 1. Kiva postaus ja muutenkin koko blogi! Liityin lukijaksi. :)

  www.tiiaemilia.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. Noi Lip Lingeriet on ihania, mutta nuo Suedet on kyllä koostumukseltaan vielä ihanempia! :-) Kivoja sävyjä sulla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ninni ♥ Tuohan on paljolti myös makukysymys millaisesta koostumuksesta tykkää :-)

   Poista
 3. Itseltä löytyy noita lingerie lakkoja 4 kappaletta, sävyissa exotic, bedtime flirt, corset ja honeymoon! :> rakastan. Ihanan tuntuisia huulilla, pysyy hyvin ja ihan mahtavia sävyjä, unohtamatta sitä kuinka edullisia ovat <3

  More highlighter, please

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä haluaisin niin sen Exoticin, mutta se on täältä aina loppu.. Mutta nämä ovat kyllä aivan mahtavia ♥

   Poista
 4. Olipas tosi kiva postaus, sillä muakin kiinnostaa NYXin tuotteet kovastikin, mutta en ole saanut vielä hankittua. :-) Kaikki suht nude sävyt kiinnostais eniten!

  http://ownplacee.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiia ♥ Tuolta löytyy hyviä nudesävyjä ja myös soft matte lip creameissa on paljon hyviä sävyjä! :-)

   Poista
 5. Itselläni ei näitä vielä ole mutta hyvään tahtiin oon näitä ystäviltä aina kokeillut ja lainannut ja vaikuttavat sen perusteella ihan huipuilta! :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noniin, ei muutakuin sitten itsekkin ostoksille! Ovat meinaan huippuja ♥

   Poista
 6. Hitsit, pitäisi kokeilla noita! :D Oon kuullut että ovat hyviä!

  ❀ Cinderella Days ❀

  VastaaPoista
 7. NYXin tuotteet on mulle tuttuja, paitsi noita Liquid Suede -huulipunia en ookkaan vielä testannut... :-)

  http://olderthanyesterday.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihania tuotteita! Kannattaa testata, jos on kiinnostusta! :-=

   Poista
 8. Nää on kyllä niin ihania tuotteita, vasta itsekkin oon ruennu ostaa nyxiä testiin. Ja miten yllättynyt olen.. Miksi en aijemmin ole testaillut :D
  https://janitaqq.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Otan vastaan ehdotuksia, mielipiteitä, ruusuja ja risuja ♥ Kuitenkaan minun ei tarvitse omassa blogissani julkaista ilkeitä kommentteja, jotka eivät ole asiallisia.