Joululahjat 2017

Helloou! Tänään vuorossa olisi otsikostakin jo päätellen viimeinen jouluun liittyvä postaus eli teidän pyynnöstä esittelen vähän mun joululahjoja. Mä en todellakaan halua leuhkia näillä, tiedän että monella on todella niukka joulu ja toiset eivät pysty viettämään joulua ollenkaan syystä tai toisesta. Mä oon onnellinen, että mua on muistettu hyödyllisillä asioilla, jotka kestävät pitkään. Mä itse myös osallistuin muiden auttamiseen eli ilahdutin oman alueen neljää lasta Joulupuu- keräyksen kautta. Kiitos siis kaikille, jotka meidän kotia pala palalta auttavat tekemään valmiiksi! ♥
Vuonna 2017 sain joululahjaksi..


Kosmetiikkaa &  ihonhoito- ja hiustuotteita
Tänä vuonna mulla oli muutama juttu mitä pyysin tästä kategoriasta. Oon aikamoinen kuluttamaan kyseisiä yllämainittuja tuotteita, joten oli kiva, että mua muistettiin näillä. Sain kaksi boksia Lumenen lahjapakkauksia, joista toisessa on Valo- sarjan ihonhoitotuotteita ja toisessa Smoky eye- tarvikkeita. Sain myös onneksi uuden ison pakkauksen Beautyblendereitä, jossa tuli kaksi isoa ja yksi pieni blenderi ja muita oheistuotteita.
Mua muistettiin myös paljon hiustuotteilla, mikä on ihanaa! Sain mun toivomia KC:n Four Reasons shampoon ja hoitoaineen, sekä hiuslakkaa, muotovaahtoa ja silkkitippoja suolasuihkeen muodossa. Meitä muistettiin myös laadukkailla Osmian-saippuoilla, joiden tuoksusta tulee ehdottomasti Suomen kesä mieleen. Sain myös ihanan uuden Ted Bakerin- meikkipussin ruusunkultaisena mun mustalle vastaavalle kaveriksi. Nyt saa meikit taas paremmin jaoteltua ja säilytystilaa on enemmän.


Keittiötarvikkeita
Kun muutat omillesi alat arvostamaan sitä todella, jos sulle on kerätty astioita, pyyhkeitä ja lakanoita valmiiksi. Mullakin niitä oli jo ihan mukavasti, mutta näiden parin vuoden aikana olen halunnut kuitenkin täydentää varastoja pikkuhiljaa. Tänä vuonna meitä muistettiin Kastehelmen leipälautasilla ja tuikkukipoilla, viiden litran teräskattilalla, Fiskarsin yleissaksilla ja Arabian vuosikymmen mukeilla (jälkimmäinen sarja). Saatiin myös Pentikin kaunis rasia, johon aion laittaa meidän teepussit. 


Kodin tekstiilejä
Saatiin myös Finlaysonin pussilakanasettejä, jotka bongasin Black Fridayn alennuksista. Saatiin myös uusi pyyhesetti, jossa on superisoja ja ihania pyyhkeitä. Myös ostin itselleni vielä alennuksesta yhden setin käsipyyhkeitä lahjaksi. Aina hyödyllisiä!


 Muuta
 Sain myös tämän ihanan The Scent- tuoksun, johon ihastuin reilu vuosi sitten. Tämä ei vaan petä raikkaan ja naisellisen tuoksunsa kanssa. Sain myös toisen hedelmäisen tuoksun lahjaksi. Tottakai meitä myös muistettiin runsaalla määrällä suklaata, jota syödäänkin seuraavat viikot tai kuukaudet melko ahkerasti. Tietysti saatiin myös lahjakortteja, että voidaan ostaa jotain mitä tarvitsemme ja rahaa ruokakaupassa käymiseen. Tänä vuonna tuli kyllä kaikkea todella tarpeellista! :)


Nyt mua kiinnostaa, mitä sä sait lahjaksi? 

8 kommenttia

  1. Ihania juttuja oot saanut! 😍 Mä sain mm. pellavaisen aamutakin, kaksi isoa tyynyä, pussilakanat ja aluslakanoita, sähköhammasharjan, Lindexin lahjakortin, Iittalan huopakassin, suklaat ja kynttilöitä <3

    VastaaPoista
  2. Oho! Ootpa/ootte saanut paljon kivoja lahjoja 😍 Tykkään tälläisistä postauksista ja itse en pidä näitä ollenkaan leuhkumisina. Kaikilla meillä on kuitenkin eri elämäntilanteet syystä jos toisesta. :-) Minä/Me saatiin mun ainoa oikea toive eli vohvelirauta, pussilakanoita, tuo sama esteri (?) arabia muki, iittalan taika lautasia, ihotuotteita, leffalippuja, rahaa, kalevalan korvakorut, nahkahanskat, tangle teezeri, iittalan kastehelmi kippo kannella, sähköhammasharja ja mitä vielä :’-D Vauva nyt sai triplasti enemmän lahjoja kuin me, mutta se nyt olikin aivan odoteltavissa 🙈

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, yllätti hieman :-D Ihania juttuja tekin ootte saanut! <3

      Poista
  3. Oi todella ihania lahjoja olet saanut ♥ Uskon, että on tullut kaikki ihan tarpeeseen ja ovat mieluisia. Kodin asioitakaan ei voi koskaan oikeastaan olla liikaa, jos on juuri muuttanut omaan asuntoon :) Mä olen itse ollut aika tarkka siinä, ettei mulle saa ostaa yhtäkään lahjaa, koska juuri olen päässyt eroon kaikesta ylimääräisestä :D Joten mun lahjat olivatkin pääasiassa kirjekuoriin mahtuvia ;D

    ♥: Ane

    VastaaPoista
  4. Ihania lahjoja olet saanut! Kodinjutut ovat kyllä omia lemppareita lahjaksi 😍 Nuo kastehelmet ja Arabian mukit ovat oikein ihania!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Jep, niistä täytyy olla kyllä tosi kiitollinen <3

      Poista

Otan vastaan ehdotuksia, mielipiteitä, ruusuja ja risuja ♥ Kuitenkaan minun ei tarvitse omassa blogissani julkaista ilkeitä kommentteja, jotka eivät ole asiallisia.