Radisson Blu Sky

Ihanaa sunnuntaita kaikille ja mäkin olen vihdoin päässyt kotiin Tallinnasta ja oli heti pakko päästä postaamaan, koska näitä postauksia on tulossa muutamia. Toivottavasti tykkäätte matkapostauksista :)
Hotelli sijaitsee noin 200m Viru Keskuksen takana, joten sijainti oli oiken hyvä ja joka puolelle keskustaan oli melko lyhyt matka. Hotellissa meillä oli ihan normaali huone, jossa oli tilaa aivan tarpeeksi ja muutenkin huone oli siisti. Meille kelpasi hyvin, vaikka oltiinkin kerroksessa seitsemän, vaikka oltaisiin haluttu ylempää huone.. Kerroksia on siis 24 :-D 

Palvelu oli hyvää ja englannilla pärjäsi hyvin, muutama virkailija puhui suomea. Kahvila kerroksessa 24 oli ihana, vaikka pelkään korkeita paikkoja, mutta näköala oli todella kaunis. Aamupala oli taivaallinen lettuineen ja lattekoneineen ja valinnanvaraa riitti mielinmäärin. Parasta kuitenkin oli, että omassa huoneessa oli miellyttävät sängyt, tummat pimennysverhot ja sai keittää kahvia/teetä/kaakaota ilmaiseksi. Ja huoneessa näkyi myös suomalaiset tv-kanavat, jos halusi illalla katsoa ennen nukkumaanmenoa. 

Hotelli tarjoaa myös mahdollisuuden saunoa eri saunoissa, oman kuntosalin ja SPA-hoitoja. Erik kävi testaamassa saunaa ja salia ja oli tyytyväinen myös näihin. 
Hotellista jäi kiva fiilis ja palvelu oli hyvää ja ripeää. En tiedä menemmekö uudestaan, se jääköön nähtäväksi, mutta kaksi tyytyväistä asiakasta poistui hotellista. 

Kysykää ihmeessä hotellista, jos jokin asia jäi mietityttämään! Palaillaan huomenna varmasti taas Tallinnan tunnelmissa ♥

2 kommenttia

  1. Ihanan näköinen hotelli! Muutenkin tää sun blogis on ihan huippu, mukavan pirteä, iloinen ja positiivinen :)

    VastaaPoista

Otan vastaan ehdotuksia, mielipiteitä, ruusuja ja risuja ♥ Kuitenkaan minun ei tarvitse omassa blogissani julkaista ilkeitä kommentteja, jotka eivät ole asiallisia.