Toukokuun suosikit

Hello ja hauskaa kesälomaa kaikille, joilla se on vihdoin alkanut! Ja tsemppiä niille, jotka painivat vielä työn tai koulun parissa. Eilen vaihtu taas kuukausi ja tuntuu, että nyt mennään kamalalla vauhdilla tätä vuotta eteenpäin. Just äsken oli vasta tammikuu.. No tämä tietää taas sitä, että olisi aika esitellä toukokuun suosikkijuttuja. Nyt on käynyt kyllä niin, että suosikit alkavat pikkuhiljaa loppumaan ja tässä postauksessa niitä on vain enää muutama, joten voi olla, että tää tulee skippautumaan parin seuraavan kuukauden aikana, jos ei Tallinnasta löydy uusia suosikkeja mukaan. 
♥ Mirame - kynsilakanpoistoaine
Tämä tuote on ollut mulla jo niin kauan kun jaksan muistaa ja muita kynsilakanpoistoaineita meillä ei ole kotona edes näkynyt. Poistaa kynsilakan kuin kynsilakan, mutta glitterit on jokaisella lakalla varmasti vaikea poistaa. 
♥ H&M - Korallinvärinen kynsilakka
Ihan uusi ostos, mutta väri on niin ihana ja kesäinen, joten oli pakko laittaa tämä joukkoon. Pysyy omilla kynsillä oikein hyvänä kolmesta - neljään päivään.
♥ Dermosil - Luomiväripaletti
Ihanat hempeät ja vaaleat kolme sävyä, sopivat jokapäiväiseen käyttöön ja tummemmat taas sopivat juhlaan ja varjostuksiin loistavasti. Ekaa väriä voi käyttää myös korostuksissa ja pysyvyys on ihan huippu.

Mitä tykkäsitte vähäisistä suosikeista? Onko samoja? :) Loppuunvielä yksi Euroviisuista jäänyt lempparibiisi viime kuulta!

Love, Emmi

2 kommenttia

  1. Tota dermosilin luomiväripalettia ois joskus kiva testata :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä ihana! Just eteenkin nuo vaaleat sävyt :)

      Poista

Otan vastaan ehdotuksia, mielipiteitä, ruusuja ja risuja ♥ Kuitenkaan minun ei tarvitse omassa blogissani julkaista ilkeitä kommentteja, jotka eivät ole asiallisia.