TALLINN - DAY 1

Ensimmäisenä päivänä me ei oikeen tehty mitään, koska oltiin molemmat aivan poikki aamuherätyksen jälkeen. Herättiin siis torstaina aamuneljältä! Meidän matka lähti Helsigistä 11.30 ja mentiin Viking XPRS laivalla Tallinnaan. Oltiin noin kolmen aikaan hotellilla ja saatiinkin huone heti käyttöön, ettei tarvinnut odotella enempää. Purettiin tavaroita ja siistidyttiin ja siitä lähettiin suoraan syömää, koska meillä oli huutava nälkä. 

Myöhemmin käytiin Rimissä ostamassa vähän purtavaa hotellihuoneeseen, mentiin päikkäreille, jonka jälkeen lähettiin kattelemaan paikkoja ja muistelemaan missä oli mitäkin. Käytiin myös pikkasen kävelemässä vanhassakaupungissa ja siellä myydään noita kukkia niin paljon ja niin halvalla, verrattuna Suomen kiskontahintoihin.. Illalla käytiin vielä hotellin kattokahvilassa lateilla ja siitä taidettiin painua vähän ajan päästä jo nukkumaan :D Ensimmäinen päivä meni siis melko rennoissa tunnelmissa.

Mitä tykkäsitte postauksesta ja kuvista? Ootteko te olleet lähiaikoina Tallinnassa? Kertokaa toki :)


2 kommenttia

  1. Tosi kiva postaus! Mä oon ihan hukassa aina Tallinnassa ja taas kohta lähdössä sinne reissaamaan. Viimeeksi meinasin myöhästyä laivasta, kun vähän eksyin ja shoppailuvietti veti kauppoja kohti.. Tuolla on aivan mielettömän ihania putiikkeja ja just kukkakauppoja, joissa on tosi edullisia kukkia. Rahdataan niitä aina kavereiden kanssa urakalla Suomeen. :D

    http://lifewithsallas.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Mun mielestä Tallinnassa on mielettömän helppo liikkua :D No joo siellä on kyllä paljon kivoja putiikkeja, jotka saattaa viedä mennessään! Mutta kivaa reissua sulle ♥

      Poista

Otan vastaan ehdotuksia, mielipiteitä, ruusuja ja risuja ♥ Kuitenkaan minun ei tarvitse omassa blogissani julkaista ilkeitä kommentteja, jotka eivät ole asiallisia.