#PrayForParis

Mä kirjoitan tätä postausta hotellihuoneessa 'raskaan' työpäivän jälkeen. Kuitenkin eilen aamulla heräsin ja törmäsin selailessani keltaisia lehtiä aivan järkyttäviin uutisiin. Mä en vaan tajua, miten päivä toisensa jälkeen tapahtuu kamaluuksia. Pariisin terrori-iskut on masentanut monen mielen eilen, tänään ja tulevina päivinä, ja eteenkin Pariisissa olleiden ja uhrien omaisten. Miksei näitä pystytä estämään? Uhrien joukossa jokainen on ollut tärkeä ja erityinen, lahjakas ja rakas omalla tavallaan. Toivon voimia jokaiselle ympäri maailmaa.
Mun omat päivät Helsingissä ovat olleet erittäin työntäyteisiä ja päivärytmi on herään-töihin-syön-suihkuun-nukkumaan. Nyt kuitenkin työt on saatu tällä suunnalla päätökseen ja aamulla käyn moikkaamassa kavereita ennen kuin lähden kotiin. Katsotaan, jos tarttuisi kaupoiltakin vielä jotain mukaan tänne esiteltäväksi, kengät olisivat ainakin ihan must-juttu. Kuitenkin turvallista ja rauhallista iltaa kaikille.
Ps. Project blogin postaus jää väliin tänään, koska emme kokeneet aihetta sopivaksi juurikin Pariisin terrori-iskujen takia. Kolmen viikon päästä jatketaan normaalisti ihanissa tunnelmissa ♥

Ei kommentteja

Otan vastaan ehdotuksia, mielipiteitä, ruusuja ja risuja ♥ Kuitenkaan minun ei tarvitse omassa blogissani julkaista ilkeitä kommentteja, jotka eivät ole asiallisia.