Syksyn suosikit

Mähän lopetin vähän aika sitten kuukauden suosikit-postaussarjan, mutta nyt ajattelin ilahduttaa teitä mun koko syksyn suosikeilla, kun vihdoin aletaan säätiedotuksen mukaan siirtymään talveen.. toivottavasti! Mun suosikeissa on aika erilaisia juttuja tällä kertaa, niiden perus kosmetiikkatuotteiden lisäksi. Mutta mennään siis katsomaan!
1, Lush - huulenkuorintavoide ♥ Uutuus muiden joukossa eli Lushilta ostettu huulenkuorintavoide. Ensinnäkin ihan mahtava yritys ja kauppa sisälsi, mitä ihanampia tuotteita toinen toistensa perään. Mä nimenomaan muiden blogeista lukeneena menin hakemaan tätä ja maku/hajuvaihtoehdoista päätin ottaa tämän jouluisemman mukaan. Parasta tässä on, että voit luvalla syödä Colan ja kirsikanmakuisen kuorintavoiteen kuorinnan jälkeen. Tuote myös kuorii todella hyvin ja jättää huulirasvamaisen tunteen kuorinnan jälkeen! Nappiostos ♥

2. Baby Lips - Doctor Rescue ♥ Mulla on niin monta Baby Lipsiä, mutta tää on ehdottomasti niistä kosteuttavin ja jättää kivan raikkaan tunteen huulille.
 3. Garnier - Misellivesi ♥ Jossain aikaisemmassa postauksessa kerroin ostaneeni tämän muiden suosituksesta. Suosikkeihin tämä pääsee siksi, että se kosteuttaa hyvin aamulla ihoa ja puhdistaa sen. Meikinpoistoon tätä kuitenkin kuluu älyttömästi ja enpä juurikaan ole käyttänyt siihen tarkoitukseen. Jakaa siis yhä mun fiilikset.
4. Neuleet ♥ Kylmät harmaat illat pelastuu helposti vuorautumalla paksuihin eri värisiin neuleisiin ja collagepaitoihin.
 5. Xylitol-purkat ♥ Nämähän vie makean nälän usein mennessään, ei aina, mutta usein! Onneksi purkalla on myös hyviä vaikutuksia hampaiden hoitoon. Jatkan ehdottomasti purkan hamstraamista.
 6. Kynttilät ♥ Valo, lämpö, tuoksu ja rakkaus. Mikä parempaa kuin illalla lämmitellä kynttilöiden valossa ja nuuskutella leijailevaa vaniljantuoksua?

7. Netflix ♥ Erityisesti olen koukuttunut Orphan Black- sarjaan, joka kertoo klooneista ja heidän taistelustaan muita pääjehuja vastaan. Mitä voisin muuten seuraavaksi alkaa katsomaan Netflixistä?

Mitä tykkäsitte mun syksyn suosikeista? Onko samoja suosikkeja? Ihanaa alkavaa viikonloppua ja toivottavasti saadaan sitä lunta vihdoin maahan :)

4 kommenttia

  1. Orphan Black on kyllä ihan huippu! :--D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on! Katoin sen varmaan viikossa läpi, ootan jo lisäkausia! :D

      Poista
  2. Kynttilät ja neuleet, ah ♡ mul on itellä kans muutama eri baby lips-rasva mut lemppari on ollut vissii sama mikä sullakin, tykkään siit väristäkin! Tota huultenkuorintavoidetta voisin itekki testata, kuulostaa ihanalta! :)

    aavistusonnea.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo on kyllä ihan parhautta neuleet ja kynttilät ♥ Kiva kuulla, että löytyy samoja suosikkeja!

      Poista

Otan vastaan ehdotuksia, mielipiteitä, ruusuja ja risuja ♥ Kuitenkaan minun ei tarvitse omassa blogissani julkaista ilkeitä kommentteja, jotka eivät ole asiallisia.