Heinäkuun suosikit

Eilen päivittelinkin, että miten aika on kulunut nopeasti ja nyt huomasin, että on taas kuukauden suosikkien vuoro. Tällä kertaa oli aika kauneusvoittoiset suosikit, mutta tällaisena meikkien ja ihonhoitotuotteiden suurkuluttujana ei itseäni päässyt tämä yllättämään. Mennään katsomaan mun suosikit siis heinäkuulta!

1. Mekot ja tunikat
 - Mä oon todella rakastunut kaikkiin ihaniin tunikoihin ja mekkoihin, jotka ovat joko raidallisia tai yksivärisiä. Nämä ovat niin helppoja päällä ja pelastavat asukriisin kerta toisensa jälkeen. Plussana, että nämä sopivat loistavasti myös kuumiin ja helteisiin päiviin. Onneksi kaupat ovat hemmotelleet näistä tykkääviä viime aikoina rutkasti!

2. NYX - Setting spray
 - Mähän pari kuukautta sitten vannoin Kicksin meikinkiinnityssuihkeen nimeen. Kuitenkin ehdoton voittaja on löytynyt, koska tämä on täydellinen meikinkiinnittäjä. Luomivärit ja rajaukset pysyvät myös työpäivän läpi loistavasti! Ainoana miinuksena pullon pienikokoisuus ja tuntuu, että suihketta ei tule tarpeeksi tuosta kolosta.

3. NYX - Soft matte lip cream, sävy Cannes
 - Nää on mun arkimeikin vakiohuulituotteet! Ostin tämän ihanan sävyn jokin aika sitten ja tätä onkin päätynyt mun huulille ahkerasti sen jälkeen. Ihana tummempi nude ♥

4. Revolution - Flawless luomiväripaletti
 - Ahh, täyden kympin ostos Cocopandalta. Aivan ihanat perussävyt löytyvät mattaisena ja shimmereistä nuo kullansävyiset ovat täydellisiä ja todella pigmenttisiä. Suosittelen ja kannattaa vahtia Cocopandan sivuja, koska kyseiset paletit näyttävät menevän kuumille kiville.

5. Lumene - vartalokuorinta
 - Matkan jälkeen mun iho oli taas todella kärsinyt ja kuivunut sekä myös palanut, jonka ansiosta tämä tyttö kuoriutui kotona kokonaan. Tämä kuori kevyesti kaiken pois ja tuoksuu myös ihanalta, eikä jätä korppumaista tunnetta iholle. Piti vain muistaa rasvata iho hyvin tämän käsittelyn jälkeen.

6. Glitterin ale-korvikset
- Nämä olivat täydellinen alelöytö! Pääsevät ehdottomasti käyttöön ihan arkenakin, vähän tylsempiä asuja piristämään, sekä juhlakäyttöön aivan varmasti. Kultainen on niin ihana sävy ♥ Ja timantit naisten parhaita ystäviä!

7. Kuun vaihteen Kreetan matka
 - Pitkään odotettu rentoutumisreissu, joka osottautui aivan mahtavaksi reissuksi kokonaisuudessaan. Mahtava seura, mahtavat auringonotot rannalla ja uima-altaalla frappea nauttien, sekä loistavat ruuat ja maisemat ilta toisensa jälkeen. 

Tällaiset olivat mun suosikit heinäkuulta! Löytyykö samoja suosikkeja tai eri suosikkeja? :-)

12 kommenttia

  1. Oi että sultakin löytyy NYX:in tuotteita!<3 Ihan parhaita eikä liian kalliita omasta mielestäni :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin löytyy, ne ovat aivan ihania! Täytyy taas mennä hamstraamaan niitä joku päivä ♥

      Poista
  2. Oii haluaisin niin päästä itsekin kokeilemaan tuota suihketta, joka kiinnittää meikin. Huomasitko meikkivoiteen tai puuterin pysyvyydessä eroa suihketta käyttäessä? :) Ihana blogi sulla <3

    https://by-rosejuliet.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen! Juu pitää paljon paremmin meikkivoiteen kyllä kiinni, töissä ei enään kuumissa olosuhteissa valu naamaa pitkin :) Kiitos sinulle ♥

      Poista
  3. Toi nyxin meikinkiinnityssuihke on munkin suosikki! Ihan paras♥ Ja ylipäätään Nyxin tuotteet on tän hetkisiä suosikkeja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on! ♥ Ihan mahtavaa, että ne rantautui vihdoin tänne :)

      Poista
  4. Kiva postaus!

    byveerak.blogspot.co

    VastaaPoista
  5. Mulla on myös ollut mekot suuressa suosiossa sekä oma ulkomaan matkani Turkissa oli myös mahtava :)
    jasmintuomi.blogspot.fi

    VastaaPoista
  6. tollanen meikinkiinnitys suihke päätyi juuri omallekin ostoslistalle :D vaikuttaa hyvältä!

    VastaaPoista
  7. Muakin rupesi nyt kiinnostamaan toi meikinkiinnityssuihke.. Ehkä seuraavalla tilauksella sitten se lähtee mukaan. :D

    http://emmiinae.blogspot.fi

    VastaaPoista

Otan vastaan ehdotuksia, mielipiteitä, ruusuja ja risuja ♥ Kuitenkaan minun ei tarvitse omassa blogissani julkaista ilkeitä kommentteja, jotka eivät ole asiallisia.