Parhaat kosmetiikkatuotteet 2016

Moikka! Vuosi 2016 alkaa olemaan viimeisiä silauksia lukuunottamatta paketissa ja omasta mielestä vuosi on mennyt todella vauhdikkaasti. Tänään mä ajattelin listailla muutamia kosmetiikka- hius- ja ihonhoitotuotteita, joita voisin ostaa edelleen vuonna 2017 ja aion käyttää yhä tulevaisuudessa. Nämä tuotteet ovat osa mun jokapäiväistä elämää ja näihin mä olen oikeasti tyytyväinen. 

1. NYX
- Täytyykö mun edes sanoa? Nämä tuotteet ovat olleet hehkuteltuja täällä blogissa, siitä asti kun tänä vuonna tulivat myyntiin. Yhteenkään tuotteeseen en ole pettynyt ja valikoima tulee mun meikkipussissa varmasti suurenemaan ensi vuoden aikana. Aivan täyden kympin tuotteet, enkä edes osaa valita yhtä lempparia, kun kaikkia tarvitaan aina meikkiin.

 2. Maybelline - The NUDES-paletit
 - Mä rakastuin niin kovasti tohon ensimmäiseen The Nudes-palettiin, että pyysin nämä kaksi muuta nyt vasta joululahjaksi. Nämä on kätevät ottaa joka puolelle mukaan ja sävyjä löytyy niin mattaisia kuin glitterisiäkin. Tykkään!

3. LUSH
- Voi, että näitäkin tuotteita. Laadukkaita, luonnollisia ainesosia ja lumouksellista meininkiä. Oon aivan rakastunut näiden kaikkien hoitavuuteen, toimivuuteen ja tuoksuihin. Voisin varmaankin hehkuttaa Lushia myös loputtomiin, koska yhteenkään huonoon tuotteeseen en ole törmännyt ja tuotteet lähes kaikki vegaanisia.  

4. BED HEAD- tuotteet
- Käyttäisin näitä aina, jos olisi joka kerta rahaa ostaa. Onneksi näistä on usein tarjouksia eri tavarataloissa. Nää jättää mun hiukset ihanan kosteutetuiksi, sileiksi sekä puhtaaksi. Harvalla shampoolla, mulla pysyy montaa päivää puhtaana hiukset. Ihanaa, että nämä ovat myös jättipulloissa, joten ei ihan joka viikko tarvitse käydä ostamassa uusia pulloja. 

5. Gliss- hoitoainesuihke
- Viimeistelee ja aukaisee viimeisetkin takut hiuksista. Huippumarkettituote, joka kestää pitkään ja maksaa vain kolme euroa. Tämä tuoksuu myös ihanalta ja on äärettömän söpön väristä. Tällaisia on parasta sekoittaa, missä on kahta erityyppistä ainetta ja sitten ne miksaantuu yhteen, eikö vain? :D

 6. Marc Jacobs - Daisy
- Harvoin mä saan mun hajuvedet oikeasti käytettyä loppuun, mutta tämä kyseinen on ollut niin ihana jokapäiväiseen käyttöön sopiva tuoksu, että vuoden jälkeen vain rippeet on jäljellä. Tähän tuoksuun en kyllästynyt, eikä ollut liian voimakas. Joku taisi sanoa tän olleen vain kausituote, joten säästelen tätä kyllä vähän aika. Korjatkaa toki, jos oon väärässä. Tää oli kyllä mun vuoden yksi suurimmista rakkauksista.

 7. Lactoline - Puhdistusvaahto
- Aina iltaisin, kun pesen meikit niin hoidan ihoani tällä. Tuntuu, että tämä poistaa meikinpoistoaineen jälkeen viimeisetkin rippeet meikistä kasvoilta ja jättää ihon hellästi hoidetun tuntuiseksi eli sileäksi ja pehmeäksi. Tälläkin oli muutama euro hintaa Sokoksella. Pullo on kestänyt 9kk ja nyt vasta osoittaa loppumisen merkkejä. Aion ehdottomasti käydä tätä hakemassa lisää, koska tykkään myös vaahdosta koostumukselta puhdistusaineena.

Mitkä on teidän kosmetiikan suosikkituotteet tältä vuodelta?

6 kommenttia

  1. Kiva postaus! Tuttuja ja vähän tuntemattomanpiakin juttuja :) Toi NYXin setting spray kiinnostaa kovasti, täytyy laittaa testiin pian! Mun vuoden kosmetiikkasuosikkeja listasin juuri täällä:

    http://m-stay-fresh.blogspot.fi/2016/12/7-x-vuoden-2016-suosikit-kosmetiikasta.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Marianne ♥ Tuo setting spray on kyllä hyvää!

      Poista
  2. Lushin ja NYX in tuottteet oli kyllä minullekkin tämän vuoden lemppariyllättäjiä :) Kiva postaus! :)

    http://jennasus.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että meiltä löytyy samoja suosikkijuttuja tältä vuodelta ♥ Kiitos!

      Poista
  3. Tosi kiva postaus, NYX on päässyt myös mun suosikkeihin tänä vuonna! :-)

    http://mylifeassuski.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Susanna! :) NYX yllätti kyllä erittäin positiivisesti ♥

      Poista

Otan vastaan ehdotuksia, mielipiteitä, ruusuja ja risuja ♥ Kuitenkaan minun ei tarvitse omassa blogissani julkaista ilkeitä kommentteja, jotka eivät ole asiallisia.