Rakas joulupukki...

Eikä! Joulu on täällä! Nyt ollaan vihdoin siirrytty joulukuun puolelle ja joulujutut saa aloittaa kyllä ilomielin. Mä odotan kovasti jo piparien leivontaa ja koristelua, sekä aion muutamaa jouluruokaakin koittaa tehdä aivan itse ensimmäistä kertaa elämässäni. Tänään ei kuitenkaan puhuta ruuasta, vaan mun joululahjatoiveista. Mä en oikeastaan haluaisi juurikaan mitään, mutta alla olevat asiat ovat ainoita, mistä voisin todella ilahtua jouluna. Mun mielestä nykyään lahjojen antaminen on paljon kivempaa kuin saaminen. Parasta paketoida muilta salassa ja nauttia jouluna muiden reaktioista.
Dear Santa..
1. Iittalan tuotteet - Kastehelmen tuikkukipat ovat syvää rakkautta ja mulle olisi muutamalle uudelle hyvä paikka täällä kotona. Myös Teeman syvät lautaset ovat toivelistalla, niin saisi välillä keittoakin tehtyä ruuaksi.

2. Michael Korsin pieni laukku - Juuri sen kokoisena, että sinne saa rahapussin, avaimet, puhelimen, ehkä kameran ja myös huulirasvaa tai punaa. 

3. Rennot neuleet ja hupparit - Adidaksen jätti-iso huppari mustana olis arjen pelastaja, muutenkin haluaisin hyvin normaaleja yksivärisiä rentoja neulepaitoja itselleni.. Lahjakortit voisi tietysti olla kivoja, jotta saisi itse valita mieluiset.

4. Kosmetiikka - Kosmetiikkafriikki haluaa Real Techniquesin siveltimiä. Nyxin tuotteita ja muuta kaikkea ihania meikkejä. Lushin tuotteet tulisivat varmasti käyttöön, eteenkin saippuat ja kasvonaamiot ♥ Myös normaalit saippua-dödö-paketit olisivat opiskelijalle mieluisia hygieniatuotteita, sekä myös shampoohoitoaine-paketti! Tuo Bossin - The Scent -tuoksu on listalla ihanan kevyen tuoksunsa vuoksi! Tosin sen pukki onkin jo luvannut tuoda...

5. Lisää pehmeää - Pörrösukat, treenipöksyt, normaalit kolitsihousut ja neulepipo, missä olisi iso tupsu pään päällä. Tällaisille tuotteille mulla olisi myös kova tarve.

6. Nilkkurit - Mustat tai ruskeat, missä olisi lämmin vuori, jottei varpaiden tarvitse palella talvipakkasilla ulkona. Klassiset kuvassa olevat olisivat kätevät myös tilanteeseen kuin tilanteeseen.

7. Muuta - Kynttilöitä, vähän suklaata ja rauhaa sekä rakkautta. Mitä muuta sitä enää muka tarvitsee? Rauhallista ja lämminhenkistä joulua toivon ainakin itse.

Mitä sä olet pyytänyt joulupukilta joululahjaksi?

8 kommenttia

  1. Kivoja toiveita :) Ittalat on munkin suosikkeja ja pieni/keskikokoinen laukkukin löytyy toivelistalta ehkä tosin Ted Baker ennemmin :D ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jenny ♥ Iittalat on aivan ihania ja ei tuo Ted Baker kuulosta myöskään yhtään hullummalta.. :)

      Poista
  2. Ihania juttuja oot keränny tälle listalle! Mäkin toivon saavani tuon Boss The scent for her -tuoksun, se on kyllä niin ihana tuoksu! :-)

    http://olderthanyesterday.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Milla ♥ Siis tuo tuoksu on taivaallinen.. onneksi joulupukki on melkein luvannut tuoda sen ;)

      Poista
  3. Ihania joululahjatoiveita ja suurin osa kelpaisi itsellenikin ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Ane ♥ Musta nää sopii myös melkein joka tytölle!

      Poista
  4. Hitsi, mä unohdin jättää listalta Real Techniquesin siveltimet, mutta ehkäpä tässä olis se idea mitä ostan itelleni lahjaksi :) Meillä kun on yleensä ollut tapana ostaa myös itselle lahjat. Ihania juttuja sun listallasi! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo siveltimet ovat kyllä todella ihania ♥ Kiitos Cami!

      Poista

Otan vastaan ehdotuksia, mielipiteitä, ruusuja ja risuja ♥ Kuitenkaan minun ei tarvitse omassa blogissani julkaista ilkeitä kommentteja, jotka eivät ole asiallisia.