Mekkokriisi

Tämä viikonloppu on juhlien aikaa ja monessa perheessä vietetään valmistujaisia ja ylioppilasjuhlia. Itse juhlijoilla on varmasti jo asut kunnossa ja valmisteluja laitetaan parhaillaan kovaa vauhtia valmiiksi. Onnea muuten kaikille teille valmistuneille ja uusille ylioppilaille! ♥ Itsellä pukkaa mekkokriisi, koska huomenna on semimonet yo-juhlat missä pitäisi vierailla. Tuntuu etten omista asiallisia ja kivoja mekkoja sitten ollenkaan ja kaupoilla on varmaan pieni ryysis tänään. No löysin kuitenkin mun ja äidin kaapeista kaksi ihan potentiaalista mekkoa ja kengät, joten voisitteko auttaa mua valinnassa? :) No tässä kuvia ja perusteluja kahdesta mekoista.
 Tämä mekko on mun mielestä ihan mielettömän kaunis, mutta mietin, että ehkä tää on liian blingbling. Toisena tää on helposti nouseva ja tosi lyhyt loppuenlopuksi. Mut tää on ihan mun värinen, mutta ehkä sopisi pikkujoulutyyliin paremmin.
Tämä mekko on taas klassinen ja tykkään tän kellohelmasuudesta. Ja toi koru sopii loistavasti tähän. Mutta mulla on aina sininen mekko, niin pitääkö mun taas laittaa sinistä.. Mulla on kyllä kiva pitsinen bleiseri, joka ois täydellinen tähän.
Mun mielestä nää ihanat kiilakorot sopii molempien mekkojen kanssa ja kaikenlisäksi nämä ovat mielettömän mukavat jalassa, joten taidan laittaa nämä.

Mitä mieltä te ootte mekoista?♥

3 kommenttia

 1. Alempi on mun mielestä juhlavampi ja laittaisin sen :) Kengiksi valitsisin kumminkin jotkut sirommat kengät?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luulen että laitan sen joo :) oon niin mukavuudenhaluinen että kenkiä tuskin vaihdan ja omasta mielestä ne sopii asuun hyvin :)

   Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista

Otan vastaan ehdotuksia, mielipiteitä, ruusuja ja risuja ♥ Kuitenkaan minun ei tarvitse omassa blogissani julkaista ilkeitä kommentteja, jotka eivät ole asiallisia.