Suuntana Tallinna?

Ollaan luultavasti lähdössä parin viikon päästä Tallinnaan minilomalle, joten ajattelin pohdiskella täällä matkaamme. Mehän ei olla vielä varattu mitään, vaan kyselty hotellipakettien hintoja ja mitä hintaan kuuluu. Tällä hetkellä ollaan varmaan kallistumassa Matkapoikien tarjoukseen, joka sisältää bussikyydityksen. Kuitenkaan opiskelijabudjetilla en ainakaan itse kovin pitkälle pötki. Ajattelin, että monet lukijoista ovat varmasti vierailleet etelänaapurissa ja osaavat suositella hotelleja. Viime kesänä vietettiin yö Hotel Baronsissa Vanhassakaupungissa, mutta muuten minulla ei ole kokemusta mistään Tallinnan hotelleista.  Missä hotelleissa olette olleet ja millaisia kokemuksia teillä on jäänyt?
Toiseksi me tarvitaan tekemistä, koska meillä on kolme kokonaista päivää aikaa kierrellä ja kaarrella Tallinnassa. Eli ollaan menossa kahdeksi yöksi tutustumaan tarkemmin. Mitä te suosittelisitte? Aiotaan varmasti käydä shoppailemassa, mutta onko keskustan ulkopuolella paikkoja, joissa on aivan pakko käydä? Entä eläintarha? Nähtävyydet? Jos osuu hellepäiviä uskon, että auringonottokin on yksi isoista mahdollisuuksista, joten onko Tallinnassa hiekkarantaa? Kuitenkin haluttaisiin kokea mahdollisimman paljon uutta Tallinnasta, mitä ei varmasti olla itse ajateltu.
Kolmanneksi ollaan mietitty ravintoloita, koska kerrankin halutaan syödä laadukasta ruokaa. Joten Tallinnan kuumimmat ravintolat ja kahvilat kehiin. Kaikki vinkit otetaan vastaan :) Meitä ei haittaa, jos teidän suosittelema ravintola ei sijaitse ihan keskustassa, koska ollaan valmiita kuitenkin matkustamaan pidemmällekin. Tommin Grilli on se meidän perussafkapaikka, jossa saa hyviä keittoja ja liha-annoksia. Myös Vapianossa ollaan käyty, mutta paikkana se ei enää sytytä kovinkaan paljoa. 
Onko teidän blogeissa postauksia Tallinnan matkoista? Linkittäkää ehdottomasti ja antakaa vinkkejä, jos sellaisia löytyy. Kiitän jo kovasti etukäteen ♥ Palaillaan huomenna! 

Ei kommentteja

Otan vastaan ehdotuksia, mielipiteitä, ruusuja ja risuja ♥ Kuitenkaan minun ei tarvitse omassa blogissani julkaista ilkeitä kommentteja, jotka eivät ole asiallisia.