VIA PHONE

Taddadadaa! Tänään ois aikalailla se aika kuukaudesta, kun päästää katselemaan, että millaisia kuvia sitä on ilmestynyt kännykän kuvakansioihin. Oon huomannut, että näitä luetaan paljon ja te näytätte tykkäävän näistä kovasti, joten täältä tulee taas uusi satsi teille ihmeteltäväksi! :)
 1. Salilla ilmeisesti käyty tekemässä vatsoja ja kylkiä urakalla! 2. Ihanaa kotitekoista ruokaa ja meillä perusruuat menee todella nopeasti loppuun. 3. Hemmottelua Goji-marjan tuoksuisella kasvonaamiolla. 4. Muutama Ebay-paketti saapunut postilaatikkoon.
 5. No se kampaajalla tehty ihana lettirusettihässäkkä! 6. Ihanat mökkeilymaisemat, kun oltiin visiitillä mökkibailuissa. 7. Inspiraatiota upeasta kodista. 8. Me lähössä autoilemaan ♥
 9. Synttärikortteja tuli postissa ja tässä yksi niistä. 10. Amerikkalaisia pikkuleipiä ja oli hyviä, vaikka itse en syönytkään kuin yhden ♥ 11. Ihanan korallinen kynsilakka H&Mltä, maksoi vain euron ♥ 12. Happy Emmi!
 13. Ihana uusi kelloni ja täydellinen kesäksi. 14. Kanasalaattia megahyvillä täytteillä, apua tulee kamala nälkä katsellessa näitä ruokakuvia. 15. Juhlimassa mun synttäreitä ja taas söpöillään kuvassa. 16. Mun hiukset oli punertavat ehkä viikon :D
 17. Lapsenlikkana vahtimassa ihania lapsosia. 18. Mun lempparivälipala ♥ 19. Rocky Roadilla herkuteltiin. 20. Meillä on ollut kamalasti kakkuja erinäisten juhlien takia :D Kuola vaan valuu..
 21. Pätkisjuustokakkua Erikin synttäreille, ja oli muuten aivan mielettömän hyvää, vaikka kokki ite sanookin 22. Smile :) 23. Ihanan vihreetä ja kesäistä ulkona ja vihdoin alkaa lämpötilatkin nousta ♥ 24. Vuosi ilman Euroviisuja, oli kyllä hyvät viisut. Mun lemppari oli tää Viron Stigin ja Elinan kappale ja tietysti ite voittajan Månsin Heroes on tosi hyvä. Eikä silmänruuassakaan mitään valittamista ollut ;)
 25. Lemppariaamupala, luonnonjugua ja mustikoita. 26. Kun yksi peli ei riittänyt katsottavaksi. 27. Salilla ahkeroimassa ja hyvä sali onkin! 28. Mä käyn aina ruokakaupassa tai en saa niitä  ruokia mitä haluan.
29. Tallinnan matkojen hintavertailua ja nyt ollaan se matkakin varattu ja maksettu. Parin viikon päästä ihaniin maisemiin. 30. Kävelyllä murun kanssa. 31. Kokeilin uudella tekniikalla tehdä kulmia ja muutenkin juhlavampaa meikkiä. 32. Meikäläisen synttärikakku ja nami oli hyvää ♥

Olipas herkkupainotteinen postaus, nyt pitää käydä kokkaamassa jotakin, koska tuli kamala nälkä. Mitä tykkäsitte taas nähdä kännykänsisältöä? :) 

Love, Emmi

2 kommenttia

  1. Nämä kollaasipostaukset ovat niin kivoja! Itse en vaan jotenkaan osaa tehdä kollaasipostauksia, ehkä pitäisi totutella niin yhteen postaukseen saisi enemmän asiaa. :)
    Sulla on todella kiva blogi, liityin lukijaksi!

    http://lifewithsallas.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on myös munkin mielestä! :) Kiitos mielettömästi ♥

      Poista

Otan vastaan ehdotuksia, mielipiteitä, ruusuja ja risuja ♥ Kuitenkaan minun ei tarvitse omassa blogissani julkaista ilkeitä kommentteja, jotka eivät ole asiallisia.