Summer clothes?

Kaupat alkaa pursuamaan kauniista ja värikkäistä kesävaatteista, joten niistä inspiroituneena kirjauduin Polyvoreen ja tein teille muutaman kollaasin eri vaatefirmojen kledjuista. Otin ihan tällaisia, mitkä Suomesta löytyy niin oikeasti voi löytää kaupankin puolelta mieluisen vaatteen. Musta itsestä on aina ihana katsella muiden tekemiä kollaaseja ja inspiroitua niistä, koska suomalaisissa blogeissa ne on yleensä todella hyviä. Nyt tsekkailen näitä mielellään itsekin, koska viikonloppuna aion shoppailla kasoittain uusia vaatteeita. Mutta mennään asiaan!

H&M
H&M SUMMER
1. Kokonaisuus on arkinen ja sopii hyvin kuumiin kesäpäiviin. Tähän asuun on helppo yhdistää kaikki keskellä näkyvät asusteet. 2. Maksimekko ja farkkutakki, itse odotan jo pääseväni yhdistämään tämän combon. Maksimekot ovat myös varmasti tämän kesän hitti. Uskon, että värikkäitä asukokonaisuuksia tullaan näkemään läpi kesän.

GINA TRICOT
GT SUMMER
1. Rento asu, mikä sopii myös moneen tilanteeseen. Asu on hillitty ja revityt shortsit tuovat kivaa särmää siistiyteen. Laukku tuo uuden materiaalin kokonaisuuteen ja kiinnittää palmikoillaan katseet. 2. Jumpsuitit ovat ihania, joten oli pakko laittaa joukkoon. Mielestäni Gina Tricotilla on paljon sailor-tyylisiä vaatteita ja sinivalkoista, mikä on vastustamaton yhdistelmä. Tämä asu ei tule pettämään odotuksia. Hellehattu suojaa auringolta ja näyttää söpöltä.

VILA

VILA
1. Rento trikoomekko, mikä ottaa vaikutteita tunikoista, mutta myös kiristysnauha tuo peplum-tyylistä otetta. Tämä on hitti kesällä ja kelpaa moneen säähän, joko helteisiin tai sukkahousujen kanssa viileämpänä päivänä. 2. Maksimekko, tarviiko selittää enempää? Ihanan värinenkin. 3. Itse pukisin tämän kesän tuleviin rippijuhliin, tyylikäs ja elegantti, mutta ei yliampuva. 

Ei kommentteja

Otan vastaan ehdotuksia, mielipiteitä, ruusuja ja risuja ♥ Kuitenkaan minun ei tarvitse omassa blogissani julkaista ilkeitä kommentteja, jotka eivät ole asiallisia.