I Love Me - messut

Mä oon tässä muutaman päivän ollut/olen syyslomastani Helsingissä, joten laitetaan täältä muutama postaus tulille. Eilen me päätettiin suunnata messuille, kun kerrankin löytyi myös minua kiinnostava aihe. Messukeskuksessa järjestettiin siis I Love Me -messut! Nämä messut keskittyvät hyvään oloon muotiin, kauneuteen, terveyteen ja ylipäätään itsensä huolehtimiseen. 
 Messuilta löytyi kyllä vaikka ja mitä! Me jaksettiin kävellä hyvin messut läpi, mutta tarkempaan tutkimiseen ja tutustumiseen olisi ehdottomasti vaatinut toisen messupäivän. Isosti esille pomppasi superfood- ja lisäravinnefirmat, joilla oli mitä mahtavampia tarjouksia ja maistiaisia tarjolla. Tuli maistettua elämän ensimmäistä kertaa mm. raakasuklaata, joka maistui tummalta suklaata täysin. Myös kosmetologipalveluita oli paljon ja monet erilaiset hieronnat näyttivät erittäin houkuttelevilta. Ehkä tunnetut kauneus- ja meikkifirmat jäivät puuttumaan messuilta, jotka olisivat konkreettisesti myynyt tuttuja merkkejä messukansalle. Olihan siellä NYX, jonka piste oli aivan tukossa ja kaikki tuotteet aivan loppu ja Tangle Teezerin sekä Beautyblenderin ym. jälleenmyyjien pisteet olivat kivoja, mutta ei sieltäkään mitään tarttunut mukaan. Messuilta kyllä löytyi myös korujen, muodin, kenkien, urheiluvaatteiden ja ruuan edustajia todella monipuolisesti. 
 Mulle ei messuilta jäänyt mitään ostettua käteen, vaikka kivat messut olivatkin. Muutamia näytteitä tuli saatua mukaan, joita kokeillaan sitten myöhemmin. Mutta kyllä mä ensi vuonnakin suuntaisin enemmän kuin mielelläni näille messuille. Messureissun lopuksi piti tietysti käydä Fazer Caféssa kakkukahveilla ja pääsin nauttimaan aivan ihanaa ja suklaista Sacher-kakkua!
Olitteko te kyseisillä messuilla tai olisitteko halunneet mennä? Löysittekö te ostettavaa messuilta? :-)

12 kommenttia

 1. Voi että, haluaisin itsekin päästä tuonne joskus! :-D

  http://olderthanyesterday.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan ihanat messut kieltämättä! Ensi vuonna vaan :)

   Poista
 2. Oon niin kateellinen kaikille ketkä tonne pääs! Hitsi vie kun itse en tänä vuonna mennyt, näyttää ainakin just sellaisilta messuilta mihin haluan! :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikää! No ensi vuonna sitten tuonne :) sieltä löytyi kyllä monenlaista!

   Poista
 3. Olisi kyllä ehkä hieman houkuttanut, mutta ei aika millään riittänyt näille messuille tällä kertaa :D Kivannäköisiä juttuja! :)

  http://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joskus toiste sitten! :) tuolla oli kyllä kaikkea mukavaa!

   Poista
 4. Oi mäki olisin halunnu päästä tonne! Noh ehkä vielä joskus. Sun blogi tosi kivan olonen. Liityin lukijaks! :) Jos sua kiinnostaa niin käy kurkkaamassa mun blogia osoitteessa http://millatt.blogspot.fi/ ps. blogini on vielä aika alkutekijöissä, joten muutoksia ulkonäön suhteen tulee tapahtumaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä, no ensi vuonna uusi mahdollisuus! Kiitos ja tervetuloa ja käyn katsomassa myös sun blogia ♥

   Poista
 5. Äääh! Mä olisin niiiin halunnut päästä tonne :( "hiton" kummitytön yks vee synttärit :D Ei vaan, kivat juhlat oli vaikka messut jäikin sen takia välistä. Ensi vuonna sitten uus yritys :)
  Tää sun blogi on myös tosi ihana! Yksinkertainen, mutta ei liian yksinkertainen ulkoasu ja raikkaat kuvat, tykkään! Jään seurailemaan myös jatkossa :)

  ♥:llä HENNA M.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikää! :D No ensi vuonna sitten tosiaan uusi yritys! Kiitos paljon Henna ja tervetuloa ♥

   Poista
 6. Mä kävin myös jo perinteeksi muodostuneilla messuilla! :) Löysin tuolta ainakin ihanan sellaisen mineraalikuorintageelin hyvässä messutarjouksessa ja pari muuta juttua :)

  VastaaPoista

Otan vastaan ehdotuksia, mielipiteitä, ruusuja ja risuja ♥ Kuitenkaan minun ei tarvitse omassa blogissani julkaista ilkeitä kommentteja, jotka eivät ole asiallisia.