Leffavinkit syksyyn

Pimenevät syksyn illat ovat todellakin saapuneet tänne. Monesti arjen pyörityksen keskellä iltaisin kotiin tullessa ei jaksa enää ruveta tekemään ihmeellisyyksiä tai lähteä yhtään mihinkään. Mikä siis parempaa kuin iltaisin laittaa kynttilät palamaan, laittaa villasukat ja lökövaatteet päälle, kietoutua vilttiin, tehdä hyvää iltapalaa ja laittaa leffa- tai jokin hyvä sarja pyörimään. Tänään me ajateltiin jakaa teille Project Blog- tyttöjen kanssa meidän omia suosikkeja ja vinkkejä.
Mä tykkään monenlaisista elokuvista ja sarjoista, joten kaikennäköistä tulee katsottua pitkin vuotta. Tähän aikaan vuodesta kuitenkin mun lempparit ovat hömppä- ja rakkausleffat. Tähän listaukseen pyrin kuitenkin listaamaan erilaisia elokuvia. Nää kyseiset löytyvät Netflixistä, jos etsitte ja haluatte kattoa. Linkistä pääsee vähän lukemaan leffoista ja katsomaan trailereita!

Leffat:


- Haikein terveisin (Dear John)


- Oikeesti aikuiset (Grown Ups)

- Rakkauskirjeitä Julialle (Letters to Juliet)


Sarjat:









Mitkä on teidän suosituksia katsottavaksi leffoiksi ja sarjoiksi? Laittakaa vinkkejä ehdottomasti tulemaan! :-)
Muistathan katsoa muiden tyttöjen suositukset!

7 kommenttia

  1. Ei hitsi, pitäis kyllä ryhtyä katsomaan O.C:tä.. Sitä joskus nuorempana katsoin muutaman jakson, mutta ois kiva katsoa se alusa loppuun, kun se kuitenkin niin suosittu sarja oli.. :-D

    http://olderthanyesterday.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo kannattaa! Sitä on ihana fiilistellä näin jälkeenpäin :-D

      Poista
  2. Netflix ja sen sarjatarjonta on kyllä parasta syksyssä. Jostain kumman syystä juuri syksyllä (ja talvella...) tulee katsottua kaikkia hömppäleffoja, joista kärkikastiin kuuluvat ehdottomasti Holiday ja Love actually. Ihanaa tyttöhömppää! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on! Aivan samaa mieltä, Holiday on mun yks lempileffa i-k-i-n-ä ♥

      Poista
  3. Varsinkin noista sarjavinkeistä löytyi mulle muutama uusi tuttavuus eli toivottavasti saisi niistä uutta katsottavaa syksyyn! Eniten kiinnostais the 100 ja Pretty Little Liars :)

    VastaaPoista
  4. Ihana postaus! Olenkin ollut vailla hyviä leffavinkkejä - tuli siis tarpeeseen! Ihana blogi kaiken kaikkiaan :)
    xx, Saara
    http://saaralindb.blogspot.se

    VastaaPoista

Otan vastaan ehdotuksia, mielipiteitä, ruusuja ja risuja ♥ Kuitenkaan minun ei tarvitse omassa blogissani julkaista ilkeitä kommentteja, jotka eivät ole asiallisia.