Kulmakarvojen värjäys

Oon aina vihannut mun kulmakarvoja, lähinnä koska en osaa laittaa niitä tai edes nyppiä oikeaan muotoon. Osittain tämä varmasti johtuu siitä, että mun kulmakarvat ovat todella vaaleita. Tämä on myös yksi syy, minkä takia lykkään aina kulmakarvojen nyppimistä mahdollisimman pitkään. Eräs asia, missä haluaisin kunnostautua on tämä. Sainkin inspiraatiota ruveta värjäilemään kulmakarvat ja lisäinnostusta tuli siitä, kun Sokoksen 3+1 päivillä kyseiset tuotteet olivat tarjouksella ja vieri vierekkäin odottamassa minua. Enkä voinut jättää näitä koriin, koska kyseinen mustanruskea sävy oli viimeinen. Yhteishinta oli varmaan vitosen luokkaa..
 1. Ensiksi ohje pyytää puhdistamaan kulmakarvat öljyttömällä aineella. Sen jälkeen ainetta levitettiin kippoon 2cm pötkö ja 10 tippaa vetyperoksidia ja ne sekoitettiin paketissa tulleella tikulla tasaiseksi massaksi.
2. Levitys kulmiin pakkauksen ripsiharjan avulla. Itselle näin ensimmäistä kertaa värjänneenä harja oli hieman mohlo ja väri levittäytyi ympäriämpäri kulmia. Kuitenkin väri oli riittoisaa ja siistimisen ja korjailun jälkeen lähes kaikki kulmakarvat olivat saaneet väriä pintaan. Värin tuli vaikuttaa 5-15minuuttia, riippuen siitä kuinka tumman tuloksen haluaa.
3. Pyyhi kuivalla vanulapulla ja sen jälkeen kostutetulla. Ja tadaa valmis!

Ideahan on hyvin yksinkertainen, mutta itse olen hyvin tyytyväinen tähän. Näkee ainakin aamuisin, että mihin sitä kulmakynää oikein sutii. Sävystä tuli juuri hyvä, eikä ollenkaan liian tumma. Kyllä värituubi tulee varmasti käytettyä loppuun. Uskon, että värjäyksen yhteydessä tulee vähintäänkin nypittyä ne hajakarvat kulmien ympäriltä!

Värjäättekö kulmia ja onko teillä kulmiin ylipäätään mitään vippaskonsteja? :-)

12 kommenttia

  1. Eron kyllä huomaa :) Itse vihaan myös omia kulmia, koska ne on todella tummat ja niitä saa päivittäin olla nyppimässä... Ja en myöskään ole vielä löytänyt omaa muotoa niille :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi edees vähän tummenivat! :D Eli vähän samantapaisia ongelmia meillä..

      Poista
  2. Hei kiva, kun teit tästä postauksen! Oon nimittäin miettiny just tän samaisen värin ostoa, mutta en ollu varma sit minkä värinen tuo loppujen lopuks olis. Lopputulos näyttää ainakin sulla tosi hyvältä, joten taidankin ostaa tän itsekin heti kun se tulee vastaan :--D

    http://olderthanyesterday.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että oli apua! Oli kyllä ihan hyvä väri :)

      Poista
  3. Oon monesti meinannut laittaa sulle, että sulle sopisi hieman vaaleammat kulmat ja nyt esimerkiksi tuossa kuvassa mikä on värjäämisen jälkeen - siinä sulla on oikein nätit kulmat ja jos ne on vielä turhan vaaleat omaan makuun niin ei noita tarvitse kun vain täyttää vähän hennosti kulmakynällä tai värillä! Sulle sopii paljon paremmin vähän luonnollisemmat eikä niin "rajut" kulmat :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mielipiteensä kullakin, itse tykkään vaihdella vahvempien ja luonnollisten välllä. Tänne näyttää vaan päätyvän useasti vahvemmat ja pääasia, että itse tykkään :) Mutta kiitos kuitenkin.

      Poista
  4. Kiva, että teit tällaisen postauksen. Tätä oli kiva lukea :) Pääsit muuten mun viiden blogisuosikin joukkoon http://dreamsofmylife98.blogspot.fi/2016/10/viisi-blogisuosikkia.html

    VastaaPoista
  5. Mä värjäsin just sunnuntaina pitkästä aikaa kulmat ja oon niin tottunut mun supervaaleisiin kulmiin, että värjäystulos oli pieni shokki. :D Mutta nää vaalenee kuitenkin aika nopeesti ja silmä tottuu niihin. Ensi kerralla muistan antaa aineen vaikuttaa vähemmän aikaa! :D

    http://therewillbesunshine-emilia.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikä! Mutta ne onneksi tasoittuvat todella nopsasti :)

      Poista
  6. Oi vitsi miten hyvännäköisen lopputuloksen sait!

    ainokainenn.blogspot.fi

    VastaaPoista

Otan vastaan ehdotuksia, mielipiteitä, ruusuja ja risuja ♥ Kuitenkaan minun ei tarvitse omassa blogissani julkaista ilkeitä kommentteja, jotka eivät ole asiallisia.