Viime viikolla

Moikka kaikille ihanille ♥

Viime viikolla oli tosi hauskaa, mutta mun kameraan on tallentunut vain ruokakuvia :D En ymmärrä.. ehkä mä sitten vain söin koko viikon kaikkia mielettömän hyviä herkkuja. Ajattelin tulla jakamaan kuvia teille ja kertomaan mitä mä viime viikolla puuhailin. 
♥ Salaattia Café Steinerista, Isokarhusta. Tää on mielettömän hyvää ja saa itse valita täytteet ja kahvilassa on myös Take away-mahdollisuus. Tosin en tiedä onko 9euroa liikaa salaatista, mutta mahan täyttää kyllä hyvin, patongin palojen kera. Tällä kertaa mun salaatissa oli paprika-kanaa, katkarapuja, aurajuustoa, cantaloupe-melonia, krutonkeja ja mangoraja-kastiketta. 
♥ Käytiin Puuvillassa lauantaina etsimässä uutuuksia ja kivoja juttuja löydettiinkin lopulta. Minusta Puuvillan sisustus on niin ihana vanhoineen tiileineen. Ihanan luonnollinen. Tällä reissulla löydettiin myös ne urheiluhousut mulle.
♥ Luksusta Erikille, se sai joka aamu valmiina aamupalan pöytään. Tein kieltämättä ihan mielettömän hyviä sämpylöitä ja pullia! Tällä viikolla pitäisi pyöräyttää tuolla miekkoselle synttärikakkua. Oon ajatellut pätkisjuustokakkua :) Oisko teillä siihen jotain hyvää ohjetta?
♥ No iskä pyysi mua viikonloppuna tekemään täytekakkua mun menneiden synttäreiden kunniaksi. Tästä tuli yllättävän hyvää. Täytteenä oli vaniljavaahtoa, mansikkamössöä ja banaania. Kostukkeena käytin omenamehua. Päälle kermavaahtoa ja suklaahippuja ja ranskalaisia pastilleja ja sitten herkuteltiin. Tuo kakku syötiin varmaan tunnissa viiteen pekkaan :-D 
 ♥ Keskiviikkona oltiin juhlimassa ja torstaina oltiinkin ehkä pienessä krapulanpoikasessa ja väsyneenä. Käytiin Amarillossa ja syötiin samplereita ja jatkettiin yökerhoon pariksi tunniksi. Mä laitoin tollaset kivat kiharat, mitkä tosin meni kasaan heti puhtaissa hiuksissa. 

Ihanaa päivää teille ja illalla katsotaankin ekaa Euroviisujen karsintaa tai semifinaalia, mikä ikinä lieneekään :)

4 kommenttia

  1. oot tosi kaunis! Hyvää kesän alkua sulle :)

    VastaaPoista
  2. Aivan ihanat kuvat tässäkin postauksessa! ♥

    http://pisaratodellisuutta.blogspot.com

    VastaaPoista

Otan vastaan ehdotuksia, mielipiteitä, ruusuja ja risuja ♥ Kuitenkaan minun ei tarvitse omassa blogissani julkaista ilkeitä kommentteja, jotka eivät ole asiallisia.