PROJECT BLOG


Kymmenen bloggaajaa päättivät lyödä viisaat päänsä yhteen ja perustaa ryhmän. Nimeksi ryhmälle tuli hauskojen ehdottelujen jälkeen Project Blog eli tuttavallisemmin PB. Kuitenkin ihana Kiia kasasi tämän porukan. Meidän tarkoituksena on auttaa toisiamme ongelmissa, antaa palautetta toisillemme, tukea toisiamme ja blogata yhteisistä aiheista säännöllisin ajoin. Meillä on ihan huipputyyppejä kasassa ympäri Suomea, joten tää on ihan mahtava juttu. Uskon, että tää tuo paljon uutta meidän jokaisen blogiin ja innostusta riittää varmasti paljon! Jokainen saa toteuttaa postauksen omalla tavallaan, kuitenkin aihetta käsitellen. Nämä postaukset tulevat olemaan tehty yhteistyössä muiden bloggaajien kanssa :)

Siinä lyhyesti esiteltynä tämä homma! :-) Nyt löydätte kaikkien muiden mukanaolijoiden blogit tuosta alapuolelta! Menkää, tsekatkaa, jättäkää kommenttia ja liittykää, jos siltä tuntuu.. Muiden blogit ja heidän kirjoittajansa ovat tosi ihania ♥ 

EEVIEevi, 17-vuotta
EMMIINA
Emmiina, 20-vuotta
JENNAAQu
JENNAN2222
Jenna, 17-vuotta
KIIA
Kiia, 18-vuotta
MILLAH
Milla H, 19-vuotta
MILLAJ
Milla J, 18-vuotta
NOORAPP
Noora P, 17-vuotta
NOORARRRR
Noora R, 17-vuotta
NOORAT
Noora T, 16-vuotta

Ps. Jos haluatte nähdä meidän toteuttavan jotain, niin laittakaa ehdottomasti kommenttia niin pyritään tekemään parhaamme teidän ideojen suhteen! Ootteko te yhtä innoissaan ku minä? :-)

Ei kommentteja

Otan vastaan ehdotuksia, mielipiteitä, ruusuja ja risuja ♥ Kuitenkaan minun ei tarvitse omassa blogissani julkaista ilkeitä kommentteja, jotka eivät ole asiallisia.