Lupauksia tälle vuodelle?

Perinteiset uudenvuodenlupaukset ovat taas vauhdissaan. Osa hakee parempaa menestystä työssä ja koulussa, osa haluaa päästä kesäkuntoon, osa haluaa oppia uutta itsestään ja joku taas haluaa pitää huolta kodin järjestyksestä. Joillakin nämä lupaukset pitävät koko vuoden ja ehkä jopa koko loppuelämän, mutta joillain ne pitävät taas hieman vähemmän ja mä yleensä kuulun tohon jälkimmäiseen sakkiin. Joo ehkä se ensimmäisen viikon jaksaa karkkilakkoa, kunnes repsahtaa uudelleen. Onko tää tuttua teille? 
Tänä vuonna päätinkin, että en tee mitään varsinaisia lupauksia, vaan yritän parhaani mukaan parantaa tiettyjä asioita ja asettaa pieniä tavotteita, jotta yksi isompi tavoite onnistuisi tänä vuonna. Jos tämä toimisi sitten omalla kohdalla paremmin, kun ei ole varsinaisesti kieltänyt itseltään mitään tai vaatinut mitään, kuten ruvennut siihen vuoden karkkilakkoon.. Mulla on seuraavia juttuja mun listalla, tavallaan onneksi niitä on vain muutama:

- Yritä juoda enemmän vettä, vähemmän mehuja. 

- Liiku enemmän liikkumisen ilosta, ei pakosta.

- Yritä päästä 3x viikossa salille treenaamaan, edes vähän.

- Pidä talo edes vähän siistimpänä kuin aikaisemmin.

- Tutustu rohkeasti uuteen. Esimerkiksi kokeile uusia reseptejä, tapaa uusia ihmisiä, sano rohkeasti kyllä.

- Yllätä itsesi olemalla rohkea, ole spontaanimpi ja tartu mahdollisiin tilaisuuksiin.
Uskon näiden pienien asioiden tekevän jo paljon hyvää mielelle, itselle ja muillekin. Tietysti niiden pitäisi alkaa myös onnistumaan. Itselläni on vain yksi kokonainen tavoite tänä vuonna ja se on voida hyvin, johon nämä yllämainitut asiat varmasti johtavat.

Oliko teillä tänä vuonna uudenvuodenlupauksia?

2 kommenttia

Otan vastaan ehdotuksia, mielipiteitä, ruusuja ja risuja ♥ Kuitenkaan minun ei tarvitse omassa blogissani julkaista ilkeitä kommentteja, jotka eivät ole asiallisia.