Parin päivän kuulumiset

Ompas iso kynnys tulla kirjoittamaan, kun tahti ei ole enää joulukalenterin mukainen. No kyllä tää tästä helpottuu ja tänää onkin oikein tee postauksia valmiiksi päivä, mutta ajattelin tämän tulla laittamaan tänään tänne. Onhan sitä aina hyvä pysyä mukana, että mitä tapahtuu ja mitä mulle kuuluu!
1. Olipas mielenkiintoiset nuorten mm-kisat, jotka päättyivät hurjan kivasti Suomen maailmanmestaruuteen ♥ 2. Jääkiekkotypyköiden kanssa lounastettiin joulun jälkeen Amarillossa ja höpöteltiin kaikki taas maan ja taivaan väliltä! 3. Ihanaa! Täälläkin satoi vihdoin muutama sentti lunta, joka on pysynyt maassa jo peräti reilun viikon! Nythän tuolla on ihan pirun kylmä, mutta ei valiteta :D 4. Maanantai oli kamala päivä, ei lähtenyt millään käyntiin ja olin koomassa koko päivän..
5. Hups ja taas päädyttiin eilen Amarilloon yksille ihanien koulutypyköiden kanssa.. 6. Snapchatin filtterit on kyllä niin hauskoja välillä. Noi letit oli niin ihanat pitkästä aikaa ♥ Pitäiskö letittää useemmin? 7. Nettishoppailu on ihanankamalaa, tekisi mieli ostaa kaikki! 8. Chilling mood!

Tällaista tänne tällä kertaa! Mitäs teille, onko vuosi lähtenyt hyvin käyntiin?

4 kommenttia

  1. Kivalta kuulostaa sun viime päivät!! :) Mun vuosi on alkanut mukavasti, oikeastaan tosi rennosti. Oon vaan kaverin kanssa löhöilly meillä kattoen Pretty Little Liarsia ja jääkiekkoa siihen vierelle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noniin mukava kuulla! Samoissa merkeissä siis :)

      Poista
  2. Tosi kivoja ja fiksuja uudenvuodenlupauksia sulla!:) ja tällaset puhelinkuvapostaukset on aina tosi mielenkiintosia lukea:)
    Mahtavaa vuotta 2016!❤

    http://suvimyllymaki.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon ja samoin Suvi! Sulla on myös mahtava blogi! :-)

      Poista

Otan vastaan ehdotuksia, mielipiteitä, ruusuja ja risuja ♥ Kuitenkaan minun ei tarvitse omassa blogissani julkaista ilkeitä kommentteja, jotka eivät ole asiallisia.