TAMMIKUUN KUULUMISIA

 1. Kynttilöiden polttaminen on vieläkin ihanaa, en mä sitten kyllästy millään. 2. Käytiin luistelemassa ja kuvateksti kertookin kaiken. 3. Ebaysta voi saada myöös hyviä ja laadukkaita tekoripsiä reilulla eurolla.
4. Yks kivoimmista selfieistä. 5. Aamutee, musaa ja käsirasvaa! 6. Kukkuu vaan!
7. Aamupalaa ennen aamuvuoroon lähtöä, ei vitsit mä tykkään noista frooshin smoothieista ♥ 8. Luistelemassa ja viettämässä yhteistä aikaa. 9. Kiitoskortit tuli vihdoinkin.. tai no hetihän ne tuli, kun sain vain tilattua.
10. Aika simppeliä ruokaa meillä näköjään. 11. Videon kuvauslook! 12. Aamupalaksi benkkujenkun lempparimakua ♥
13. Ihan perus itsetehtyjä lohkoperunoita ja niin hyviä! Toimii myös bataatin kanssa. 14. Hmm.. 15. Erik halus iltapalaksi munakasta, joten mähän tein. 
16. Totaalikyllästynyt siivoamiseen ja muuttolaatikoiden kasaamiseen. Oon heittänyt useita roskapusseja pois kyllä. Mottona on, että säilytä mitä oikeasti tarvitset. 17. Matkakuume, ihan kauhea!! 18. Meidän lipastot kasaantuu hitaasti, mutta varnasti :D

Ei kommentteja

Otan vastaan ehdotuksia, mielipiteitä, ruusuja ja risuja ♥ Kuitenkaan minun ei tarvitse omassa blogissani julkaista ilkeitä kommentteja, jotka eivät ole asiallisia.