Q&A VIDEOLLA

Hehee, täältä se nyt vihdoin tulee näin maanantain iloksi! Vihdoin kauan odotettu ja toivottu postaus eli videopostaus ja aiheena nää kysymyspostauksen vastaukset. Hehe, tulipa tehtyä ja kyllä itse huomaan tosi paljon kehitettävää videoiden parissa. Voisin puhua paljon selvemmin ja pitää paremman kontaktin kameraan, myöskään en osaa editoida yhtään ja video jäi vähän tönksähteleväksi! Tulipas nyt kamala itsekriittisyys kehiin.. Onneksi aina voi jatkaa videoiden tekoa ja kehittyä siinäkin valtavasti.  No tässä se tulee, muistakaa vaihtaa videon laatua paremmaksi ja kertokaa ehdottomasti mielipiteenne :)


10 kommenttia

  1. Mun mielestä oot ihanan luonnollinen tässä videolla enkä mä kyllä ainakaan huomaa sitä, että teet videota ekaa kertaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Noora! Hyvä kuulla ettei ollut kamala :D

      Poista
  2. Tosi kiva video, osaat olla luentavasti kameran edes jos kerta tää oli sun ensimmäinen video! :-) Sulla on muutenkin tosi ihana blogi, jään ehdottomasti seuraileen!

    http://notttwice.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  3. Kiva video ja vaikutat kyllä siltä, että olisit enemmänkin videoita tehnyt. En olisi arvannut ensimmäiseksi videoksi ellet olisi sanonut :D Nätti olet! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei mikä ihana kommentti! Kiitos paljon sulle Jessica :-)

      Poista
  4. Hei apua selailin tässä just sun vanhoja postauksia ja pisti silmään toi sekametelisoppa, ihanaa ettei meidän suku oo ainut ketkä käyttää tota nimeä! :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha ihan mahtavaa, täällä kaikki puhuu vaan hedelmäkiisselistä, mitä se ei todellakaan ole! :D

      Poista
  5. Vähänkö kiva video, Q&A-postauksia jaksaa harvoin lukee välttis kokonaan, mut videolla vastauksia on kiva kattoo! Jos joskus haluut, nii lisää ammattimaisuuden tuntuahan videoon vois saada helposti liittämällä siihen vaikka musiikin taustalle. Oon käsittänyt että netissä on paljon ilmasta taustamusaa videoita varten :) Vaikutat muuten hurjan suloiselta ihmiseltä! :) Toivottavasti sun pääsykokeet menee tänä keväänä hyvin, tsemppiä hurjasti lukemiseen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo niin se monesti menee, että videolla ne on mielenkiintoisempia ja kiitos vinkistä! :) Kiitos paljon ja kaikkea hyvää sinulle myös ♥

      Poista

Otan vastaan ehdotuksia, mielipiteitä, ruusuja ja risuja ♥ Kuitenkaan minun ei tarvitse omassa blogissani julkaista ilkeitä kommentteja, jotka eivät ole asiallisia.