Kirjunrinluodon puutarha

 Oltiin tuossa pari viikkoa sitten kuvailemassa Kirjurinluodossa monenlaisia kuvia ja perinteiden mukaisesti käveltiin ympäriinsä etsimässä hienoja kuvauskohteita, joita sitten löytyikin oikein mukavasti. Kirjurinluodossa on iso puutarha-alue, jota hoitaa Porin kaupunki. Alue on todella iso ja sieltä löytyy kyllä kuvauskohteita kaipaaville inspiraatiota, ainakin upeille luontokuville. Alueella kukkii ja kasvaa täälläpäin hyvin menestyviä kasveja. Kasvit ja kukat on aina nimetty hyvin selvillä laatoilla, joten pysyy siellä kierrellessä kartalla ja oppii tuntemaan uusia kasveja. 
Mun mielestä alue on upein alkukesästä ja syksyllä kun ruskanvärit alkavat näkymään kunnolla. Nyt esimerkiksi moni kukka kukki täydellisesti, mutta esimerkiksi puiden kukat ja tulppaanit olivat jo hieman kärsineitä. Mutta tätä paikkaa suosittelen kuvauskohteeksi jos tänne päin sattuu eksymään. Omasta mielestä kuvista tuli, jopa poikkeuksellisen onnistuneita mulle ja värit ovat kyllä älyttömän kauniita ja kesäisiä. 
Mitä mieltä te olette näistä kuvista ja oletteko käyneet tuolla kuvailemassa? :)

12 kommenttia

 1. Ihania kuvia täytyy itsekin käydä jossain vaiheessa käydä tuolla! :)

  http://notttwice.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Todella nättejä kuvia oot ottanut! Itse löysin tuon paikan vasta vähän aikaa sitten ja siellä on tullut jonkin verran istuskeltua kavereiden kanssa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nora! Tuo on kyllä paikka, jossa istuskelee mielellään ja mieli saa täysin levätä :)

   Poista
 3. Toi puutarha on vallan ihana! Jos jazzeilla pääsisi piipahtamaan siellä, voisi käydä tuollakin. Tulee ihan lapsuus mieleen.
  Hassua miten aina Kirvatsin kuullessa tulee mieleen se pelle hermannin puisto & se matala polskutteluallas (jota ei kylläkään vissiin enää edes ole :D )

  <3: Jasmin N
  Little Things With Jassy
  Bloglovin'
  Beauty Giveaway

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän se on! Joo aina ensimmäisenä puisto ja merirosvolaiva mielessä :D

   Poista
 4. Upeita kuvia ja ihanan näköinen paikka!

  http://pupun-ruokaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 5. Kauniin näköinen paikka, tosin nuo naamat vähän karmii, haha. Upeita kuvia oot napannut<3

  http://inka-allornothing.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Inka! Karmivuuden vuoksi ne blogiin pääsivätkin ♥

   Poista
 6. Todella kauniita kuvia ♥ Kirjurinluoto on kyllä kokonaisuudessaan Porin helmi :)

  VastaaPoista

Otan vastaan ehdotuksia, mielipiteitä, ruusuja ja risuja ♥ Kuitenkaan minun ei tarvitse omassa blogissani julkaista ilkeitä kommentteja, jotka eivät ole asiallisia.