''Sama asu, eri hinta''

Moikka! Tänään ajattelin tulla näyttämään teille, miten halvempi asu voi olla tuplasti kivemman näköinen kuin taas lähes samanlainen kallis asu voi näyttää ainakin omasta mielestä huonommalta. Meidän piti julkaista tämä aikoinaan muiden blogityttöjen kanssa, mutta nyt tämä saa kyllä lähteä jo luonnoksista ihan tänne blogin puolelle. Mennään siis katsomaan! 
Cheap one
Halvassa asussa mun lempparit on nuo housut! Muutkin ovat ihanan käytännöllisiä ja ottaisin kaiken mielelläni omaan vaatevarastooni. Tuollaiset kengäthän minulla on jo miljoonassa eri värissä ja ne ovat vaan ihan mun lempparit ♥
Exxpensive one
Kalliin asun parhaat puolet ovat luultavasti asusteet! Hattu ja arskat miellyttävät silmää kovasti, mutta loput jättäisin ehdottomasti kaupan hyllyille. Tuo paita on ainakin äärettömän ruma ja en tiedä miksi se on edes päässyt tänne blogin puolelle, hehe..

Halpa asu on koottu ihan perusvaatekauppojen ja nettivaatekauppojen mallistoista. Asu oli todella helppo koota ja uskoisin sen miellyttävän silmää kovasti. Nuo farkut ovat mun ihan lempparit, täytyy katsella, jos vaikka oikeasti löytäisi sellaiset. Kallis asu pohjautuu pelkkiin nettikauppoihin ja mitä oudoimpiin löydöksiin. Täytyy myöntää, että en tiedä näistä merkeistä juurikaan mitään. Ilman laukkuakin tämän asun hinta hipoo jo kattoja ja minusta tämä on tuplasti rumempi kuin halvempi asu, mutta nämäkin ovat tosiaan vain makuasioita. Omasta mielestä tämä kertoo sen, että halvalla voi saada kivaa ja näyttävämpää, mutta tosiasiassa kalliimmissa materiaali on varmasti parempaa ja kestävämpää. Mun mielestä oli myös todella haastavaa löytää samantyyliset asut, mutta ovatpahan edes lähes samanlaiset! 

Julkaisen tämän postauksen lauantaina ja seuraavat pari postausta tulevat viikon aikana ajastettuna, kun me ollaan lomailemassa, enkä aio keskittyä blogimaailmaan ollenkaan, vaan rentoutua ja ottaa ilon irti kaikesta! Nähdään siis taas lomapostausten parissa, kun palailen blogin puolelle! 

2 kommenttia

  1. Kivat kollaasit :) Mun mielestä asusteet ja farkut ovat yleensä parempia hieman hintavampina, mutta muuten vaatteissa en yleensä eroa huomaa hinnan myötä!

    VastaaPoista
  2. Kiitos Ane! Tottahan tuo on :)

    VastaaPoista

Otan vastaan ehdotuksia, mielipiteitä, ruusuja ja risuja ♥ Kuitenkaan minun ei tarvitse omassa blogissani julkaista ilkeitä kommentteja, jotka eivät ole asiallisia.