MITÄS MÄ?

Heippahei täällä bloginkin puolella! Mulla on mennyt suunnitelmat aivan uusiksi ja blogille ei ole tällä hetkellä oikein aikaa ollut, saatika voimia ruveta todella pitkien päivien jälkeen kirjoittelemaan tänne. Nyt yritän kovasti saada luonnoksia valmiiksi ja ajastettua niitä teille.  Tänään vietän ansaittua vapaapäivää ja ajattelin pikaisesti naputella tämän tänne ja lähteä ostoksille. Pitää hommata häämöttävälle matkalle, jos jonkinlaista juttua, kuten bikineitä, aurinkorasvoja, hygieniatuotteita ja sandaaleita.. Onneksi ensi viikolla alkaa kesäloma ja sitten varmasti tämä väsymys ja kiire vihdoin helpottaa ja uskon loman näkyvän täällä, eikä motivaatio varmaan ole enää kadoksissa! 

Tällä viikolla painetaan vielä todella reippaasti töitä ja aika kuluu siellä melkolailla. Tiistaina olinkin sairaanhoitajan pääsykokeissa ja nyt sitten jännitetään, että päästäänkö syksyksi kouluun. Toivottavasti vakuutin haastattelijat ja onneksi pystyin olemaan ihan täysin oma itseni, harmi sitten jos se ei tule riittämään. 

Mitä teille kuuluu? Älkää vaan kadotko sieltä mihinkään, tulossa on huippukivoja postauksia, kunhan jaksan niitä vain tässä ruveta raapustamaan! Toivottavasti kohta saadaan taas lämpimiä päiviä tänne :-)

2 kommenttia

 1. Ihana blogi ja kivoja kuvia!
  Hyvää kesää :)

  http://jenni-aleksandra.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon sinulle ja oikein hyvää kesää myös sinne! :)

   Poista

Otan vastaan ehdotuksia, mielipiteitä, ruusuja ja risuja ♥ Kuitenkaan minun ei tarvitse omassa blogissani julkaista ilkeitä kommentteja, jotka eivät ole asiallisia.