Unelmien asu 4 - Kesäasu

summer outfit
1. Mekko - Gina Tricot - Mä olen haaveillut tällaisesta mekosta jo pidempään. Mekon sävy ja malli ovat täydellisiä, mutta mun harmikseni meidän läheisestä Ginasta koot ovat olleet jo pitkään loppu. Tällä kertaa en kyllä jaksa yhtä mekkoa ruveta tilaamaan netistä, koska usko löytäväni samantyylisen vielä muualta. Kesällä mekot ovat muutenkin mun lempparivaatteita. koska ne ovat helppoja puettavaa. 

2. Kengät - H&M - Nää on vaan jumalaiset kengät, jotka aion käydä lähipäivinä ostamassa itselleni. Niin kauniit jalassa ja tämä kuva ei anna kengille kyllä yhtään oikeutta. Aivan täydelliset kesäkengät ja omasta mielestä kiilakorot ovat ihan parhaat♥

3. Laukku - New Look - Mulla on jonkinsortin hippivaihe menossa, koska himoitsen kaikkea missä on hapsuja ja tämä laukku on täydellinen esimerkki siitä. Onneksi näitäkin on näkynyt kaupoissa ja tekisi mieli hakea tämäntyylinen laukku vielä matkalle mukaan. 

4. Korut - Forever21 -Kauniit kultaiset korut ruskettunutta ihoa vasten, kuulostaa aika täydelliseltä kombolta. 

5. Punaiset kynnet & huulet - Kesällä pitää olla lakatut punaiset varpaankynnet ja sormien kynsissä myös jotain kesäistä sävyä. Punainen ei kyllä ikinä petä! Oli se sitten kynsissä tai huulilla. Ja miksi luopua lempparihuulituotteista? Onneksi soft matte lipcreameissa on monta sävyä, jotka sopivat tilanteeseen kuin tilanteeseen.

Tästä on mun kesätyyli tehty!

4 kommenttia

 1. Ah! Toi mekko on kyllä hurjan ihana! <3 Muutenkin kyllä kiva asukokonnaisuus!

  http://unelmannuppuja.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ulla! Niin on ihana mekko ja muutenkin tää näyttäisi luonnossa varmasti kivemmalta ♥

   Poista

Otan vastaan ehdotuksia, mielipiteitä, ruusuja ja risuja ♥ Kuitenkaan minun ei tarvitse omassa blogissani julkaista ilkeitä kommentteja, jotka eivät ole asiallisia.