Thursday with me

06.40 Kuulen toisen puoliskon herätyskellon soivan ensimmäisen kerran. Hän nousee ja lähtee tyypillisesti suihkuun ja tekemään aamutoimiaan.

07.15 Erik tulee katsomaan oonko mä hereillä ja jutellaan hetki matkahöpötyksiä ja päivän ohjelmasta. Mä räplään myös kännykkää ja katson kelloa, sekä päivän säätiedotuksen.

07.35 Erik lähtee töihin ja mä käännän kylkeä ja jatkan unia vielä hetken.

09.20 En saa enää nukuttua, joten otan kännykän esille ja alan katsomaan snäppejä, sekä uusimpia kuvia Instagramissa.

09.45 Vierähtää hyvä tovi aikaa ja päätän nousta vessaan suorittamaan aamutoimia.

10.00 Avaan tietokoneen ja rupean väsäämään teille postauksia oman matkan ajaksi, sekä näpyttelemään jo tätä postausta, että en unohda tekemisiäni. Tosin en edes tiedä mille päivälle ajastan tämän postauksen. 

10.25 Suuntaan suihkuun, jotta tästä tytöstä tulee varmasti tarpeeksi puhdas! Suihkussa teen kuorinnan ja hoidan hyvillä kosteuttavilla tuotteilla ihoa, jotta se on valmis saamaan aurinkoa. 

11.00 Aamupalan aika! Meillä on jääkaappi aivan tyhjä, koska ei olla haluttu täyttää sitä ennen matkaa. Piti siis koostaa viimeisistä jämistä jotain purtavaa itselleen.

11.30 Musiikit soimaan ja tekemään postauksia urakalla loppuun ja kuvaamaan kuvia!

12.00 Kesken kuvien muokkausten tietokone ei hyväksy muistikorttia ja koko kone sekoaa ja sammuu. Kone hajoaa hetkellisesti käsiin, mutta snäppiavautumisen jälkeen se kuitenkin virkoaa ja pääsen jatkamaan hommiani.

n. 12.30 Julkaisen postauksen.

12.45 Alan meikkaamaan ja katsomaan Kardashianeiden jaksoa Katsomosta.

13.20 Valmis meikkauksen kanssa! Ei mulla normaalisti mene niin kauaan, mutta jäin tuijottamaan sarjaa, joten meikkaaminen kesti kauemmin.

13.40 Alan pakkaamaan matkalaukkua todenteolla. Nyt sieltä löytyy jo mekot ja tunikat, sekä kengät ja alusvaatteet. Niillä pötkisi jo yllättävän pitkälle.

14.30 Pesukone päälle ja valkoiset pyykit vielä puhtaiksi ennen matkaa.

14.45 Välipalaksi yksi pieni omena!
15.30 Pesukone lopettaa, viikkaan kuivuneet pyykit ja vien lipastoihin ja laitan märät vaatteet kuivumaan. Niin tuli tästäkin hommasta valmista!

16.20 Havahdun, että en ole tehnyt mitään tuntiin. Huomaan Erikin tulevan kotiin ja petyn, koska se ei tuonut mulle omia pizzanjämiä ruuaksi, vaikka oli luvannut.

16.40 Päätän lähteä hakemaan läheisestä pizzeriasta oma valintaisen pizzan, koska nälkä on jumalaton. Pizzaan tulee katkarapuja, ananasta, aurajuustoa ja kinkkua.

17.20 Pizzan syötyäni suuntaamme Sokokselle, josta haemme reissulle vielä aurinkorasvaa ja aftersun -geeliä.

17.40 Eksyimme vielä H&M, koska matkalaukusta puuttui vielä valkoinen ohut pitkähihainen ja sellaista ei vieläkään löytynyt. Erik kyllä löysi yhden kauluspaidan vielä matkalle mukaan.

18.00 Kotona! Paidan vaihto ja huulipunan korjaus.

18.20 Sitten näkemään parhaita kavereita ja istuskelemaan iltaa, sekä vaihtamaan kuulumisia pitkästä aikaa.

20.30 Vilkaisen kelloa ja unohdan tehneeni edes mydayta, kuvasaldo on surkea, mutta päätän viedä tämän silti loppuun saakka. Ollaan kavereiden kanssa syöty herkkuja, sekä juotu hyvää boolia.

22.45 Erik tulee hakemaan mut kotiin, koska perjantaina on kohtuuaikainen nousu.

23.00 Kotona taas! Tsekkaillaan mitä kumpikin on pakkaillut matkalaukkuihin ja tarkistellaan, että kaikista tärkeimmät jutut ovat varmasti mukana.

00.00 Iltapesut on vihdoin tehty ja suunnataan nukkumaan ja innolla odottamaan matkan alkamista.

2 kommenttia

  1. Oii kiva myday! :) Välillä tosiaan unohtaa, että tekee tällästä postausta ja mun ite pitää aina kirjottaa kaikki ylös, että varmasti muistaa :D Mutta oli kiva kurkata minkälainen päivä sulla on ollut. Mukavaa reissua teille! :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos Niina! Tuntuu kyllä, että unohdus käy yllättävänkin usein :)

    VastaaPoista

Otan vastaan ehdotuksia, mielipiteitä, ruusuja ja risuja ♥ Kuitenkaan minun ei tarvitse omassa blogissani julkaista ilkeitä kommentteja, jotka eivät ole asiallisia.