Mitä hankkia uuteen kotiin?

Ikea
Myöhäistä iltaa teille ja mä täällä vielä bloggailen teille! Nyt, kun on muutettu ja tavarat saatu paikoilleen(lue huonekalut paikallaan, muut survottu vääriin paikkoihin) niin ajattelin tulla pohdiskelemaan myös tänne, että mitä ollaan ajateltu hankkia tänne. Nämähän on ihan perusjuttuja, mutta näistä on niin kiva postailla. Avasin Polyvoren ja tein sisustuskollaasin käyttäen Ikean tarvikevalikoimaa.

Me heitettiin aivan mielettömästi tavaraa ja kulahtaneita koristeita menemään, joten on pakko hankkia uusia. Yksi merkittävä syy on, että meillä kaikuu aivan jumalattomasti täällä yhä. Mutta nyt niihin, mitä aiottiin hankkia :)


 1. Eli ekana koristetyynyjä, jotka luo kodin ja vie sitä kaikumistakin pois ja meidän vanhat on aivan kamalan näköisiä.

2. Tarjottimia, hedelmille valkoinen korkea ja kynttilöille matalia.

3.  Verhot! Tää on must, koska meillä ei oo yhtään niitä, jätettiin kaikki uusille asukkaille ja ne oli mielissään niistä. Myös lamput puuttuu, mutta ei meillä oo suurta tarvetta niille nyt, kun kesä lähestyy ja on valoisaa.

4. Matto eteiseen, koska kylmä marmorilattia ei lämmitä kyllä yhtään mun mieltä.

5. Vaateteline eteiseen, koska meillä ei ole kauheasti kaappitilaa ja se on kätevä käytettäville takeille ja sopii omasta mielestä tänne hyvin.

6. Kynttilät ja kasvit tuovat aina kivaa kodikasta ilmettä ja tekee kodista kodin ♥

Ei kommentteja

Otan vastaan ehdotuksia, mielipiteitä, ruusuja ja risuja ♥ Kuitenkaan minun ei tarvitse omassa blogissani julkaista ilkeitä kommentteja, jotka eivät ole asiallisia.