Rocky Road

Ihanaa vappuaattoa ja torstaita kaikille ♥ Pahoitten laiskaa postaustahtia, vaikka ei mulla siihen mitään syytä ole. Tänään ajattelin tulla jakamaan teille hyvän vappureseptin ja helpon sellaisen! Meinaan supersuositun Rocky Roadin, mä löysin ihan superhyvän reseptin Saijiksen blogista, mikä on muuten huippublogi, kannattaa seurata!
Tähän reseptiin tarvitset seuraavat ainekset:
200g Fazerin sinistä 
130g Pandan tummaa suklaata 
100g Pandan valkosuklaata
25g voita
Suolapähkinöitä
Minivaahtokarkkeja 
Candy Kingin Bubblizz-nimisiä irtokarkkeja
Voit yhdistää oman makusi mukaan täytteitä, kuten lakuja, kuivattuja hedelmiä, eri pähkinöitä, hopeatoffeeta, eri karkkeja, popcornia, riisimuroja tai erilaisia keksejä. Eli väitän, että jokaisen makuun löytyy varmasti miellyttävät täytteet. 
Valmistusvaiheet:

1. Sulata 25g voita.

2. Sulata jokainen suklaa vesihauteessa ERIKSEEN, tai vaihtoehtoisesti mikrossa puolen minuutin välein sekoittaen. Valkosuklaan voi sulattaa vasta kun muu Rocky Road on kasassa.

3. Pilko isot karkit pienemmiksi kappaleiksi. 

4. Ota n. 20x30cm vuoka, johon laitat leivinpaperia.
5. Sekoita sulanut Fazerin sininen, tumma suklaa ja voi keskenään. Levitä sen jälkeen noin vähän alle puolet suklaasta vuokaan ja tasoita. Sen jälkeen voit levittää kaikkia täytteitä oman makusi mukaan suklaan päälle. Tämän jälkeen lisää toinen kerros suklaata, jonka jälkeen voit laittaa lisää täytteitä. Tämä vaihe toistetaan vielä kerran, jolloin loput suklaaseoksesta käytetään ja viimeisten täytteiden ei ole tarkoitus peittyä. 

6. Sulata valkosuklaa ja kaada se täytteiden päälle.
7. Laita suklaa kovettumaan reiluksi kahdeksi tunniksi jääkaappiin tai noin puoleksi tunniksi pakastimeen. Muista säilyttää Rocky Roadit jääkaapissa. 

8. Kylmettymisen jälkeen leikkaa pieniin paloihin ja nauti ♥ Nämä ovat melko makeita, joten ei montaa pysty kyllä syömään, joten yhdestä riittää itselle moneksi päiväksi!
Ootteko jo kokeilleet tätä? Mitkä on teidän lempparit täytteiksi? :-)
 Haluan myös toivottaa kaikille huippuhauskaa vappua, pitäkää kuitenkin järki päässä ;)

3 kommenttia

  1. Ooo, tätä on ihan pakko kokeilla! :) Pähkinöille olen allerginen, ei sulla olis mitään ideaa, millä ne voisi tästä reseptistä korvata? Harmittaa, kun monessa paikkaa vilisee näitä Rocky Roadien reseptejä erilaisina variaatioina, mutta kaikki sisältävät yhtä tai useampaa allergeeniä! En oo ikinä päässy maistamaan! Yritän kehitellä näistä itsellenikin sopivan version, näyttävät nimittäin niiiiin nameilta. ♥ Kiitos inspiraatiosta!

    t. Linnea

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla, että sait inspiraatiota! Popcornit vois olla tosi hyvää murustettuna pähkinöiden tilalla, tietty jos pystyt niitä syömään! Tai just jotku keksit :D voishan sitä villinä koittaa Tuc-keksejä tai suolatikkuja :-D En kyllä tiedä sopisko ne! Toivottavasti saat tehtyä itsellesi sopivan version ja oikein hyvää vappua sinulle! ♥

      Poista
  2. Tää oli kiva postaus! Ärsyttävä vaan lukea tällästä, kun itsellä starttas herkkulakko just tänään ja ei ainakaan yhtään edesauta kun tälläistä näkee :D

    VastaaPoista

Otan vastaan ehdotuksia, mielipiteitä, ruusuja ja risuja ♥ Kuitenkaan minun ei tarvitse omassa blogissani julkaista ilkeitä kommentteja, jotka eivät ole asiallisia.