P-H-O-N-E P-I-C-T-U-R-E-S

Muutama viikko vierähtänyt jo edellisestä puhelin postauksesta, joten ajattelin, että katsotaan taas, mitä sinne onkaan tarttunut!  Nää on varmaan 2-3 viikon ajalta ja aivan sekalaista sorttia taas! Mutta here we gooo ->
 1. Salaattihetki parhaiden koulutyttöjen kanssa. Tehtiin hyvää kanasalaattia ♥ 2. Vihdoin saatiin oveenkin oikea nimi ja postit oikeaan osoitteeseen. 3. Lähetellään ''hauskoja'' selfieitä Erikin kanssa ja yritetään piristellä toisiamme aamuisin. 4. No kyllä mäkin kävin äänestämässä ja toivottavasti tekin käytitte äänioikeutta ja vaikutitte tulevaisuuden Suomeen. 
 1. Kaurapuuroa aamupalaksi ja oli pitkästä aikaa ihan mielettömän hyvää. 2. Uuden kodin ensimmäiset mielettömän kauniit valkoiset ruusut. Kyllä kukat tuo ihanan kodikkaan tunteen kotiin. 3. Meillä on keittiössä telkkari oon ihan fiiliksissä, kun voi tsekkailla kaikennäköistä samalla kun kokkailee. 4. Myin mun vanhat vaatteet nettikirppiksellä ja tienasin taskurahaa. 
 1. Mun uusi huone ja lisää kuvia on lähiaikoina tulossa, kunhan saan pari uutta juttua ostettua lisää. 2. Uudet Baby Lipsit on kaupoissa ja tykkään näistä mielettömästi ja suosittelen! Ihania kirkkaita värejä. 3. Pääsiäisen pajunkissat, jotka löysin kovan etsinnän kautta. Toi ihanaa värikkyyttä ja iloa pääsiäiseksi. 4. Ihana Laku! Tää pikkuviipertäjä karkasi ja sain kovaa kyytiä juosta kiinni.
1. Kukka-asetelma ja ihana sellainen. Saatiin lahjaksi. 2. Taas vähän salaattia ja kanapastaa, ei voi kyllästyä kanaan ikinä. 3. Mä niin haluan tän New Yorkerista ja maaailman ihana jumpsuit-haalari. 16.95 taisi olla hintaa, jos joku muukin on kiinnostunut! ♥ 4. Vika peiliselfie vanhaa kotoota!
 1. Edellispäivän naamakuvaa ja oli kiva päivä kyllä tuolloin! 2. Käytiin kaksosten kanssa vähän Porin yöelämässä vaihtamassa kuulumisia pitkästä aikaa. Meillä ei kyllä ikinä lopu juttu kesken :D 3. Ää mun ihania uusia tyynyjä, vaikka tuo huutaa vielä yhtä ruskeeta joukkoonsa. Eteenkin tuo raitainen ja pörröinen. Molemmat on H&M Homesta. 4. Nojoo, vielä yksi salaattikuva kaiken joukkoon!

Ihanaa pikkulauantaita kaikille ♥



4 kommenttia

  1. Kivan pirteitä kuvia! Liityin lukijaksi, sun blogi vaikuttaa kivalta. Olis mukava, jos viittisit vilkaista mun blogia.
    http://linnealisa.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mahtava kuulla että liityit! :) Ja käyn katsomassa :)

      Poista
  2. Kiva postaus ja ihania noi tyynynpäälliset! Muutenkin kaikki sun sisustusaiheiset postaukset on tosi mielenkiintoisia ja inspiroivia:)

    http://suvimyllymaki.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihan mielettömästi ♥ tuli hyvä mieli! Ja on ne ihania joo :D

      Poista

Otan vastaan ehdotuksia, mielipiteitä, ruusuja ja risuja ♥ Kuitenkaan minun ei tarvitse omassa blogissani julkaista ilkeitä kommentteja, jotka eivät ole asiallisia.