Arjen positiivisia

1. Valoisuus ja aurinko ♥ Päivä pidentyy ulkona aivan hurjaa vauhtia ja aurinko on pilkahtanut yllättävän monena päivänä näyttäytymässä. Ulkona myös paukkuu ihan raikas pikkupakkanen ja luntakin on vielä maassa. Ihana kevättalvi.

2. Kuntoilu ♥ Oon päässyt taas hyvin salirytmiin kiinni ja paikat ovat treenien jälkeen olleet kipeänä! Ihanaa huomata, että mielikin on virkistynyt huomattavasti. Kyllä sieltä alkaa pikkuhiljaa tulla tuloksia ja painot alkaa lisääntymään..

3. Pienet arjen shoppailut ♥ Oon ostanut Sportamorelta ihan mielettömän kivoja urheiluvaatteita ja eilen lähti tilaukseen vielä pari juttua lisää! Mikä parempaa kuin shoppailla oikein urakalla jotakin hyödyllistä, mikä tekee vielä paremman mielen?
4. Kirppistely ♥ Vanhoista romuista ja vaatteista eroon pääseminen. Eteenkin näin muuttaessa olen ihmetellyt, että mistä tämä kaikki romu on kerääntynyt vuosien saatossa. Oonkin myynyt vaatteita ja huonekaluja paljon fb-kirppareilla, mutta vienyt hyviä vaatteita myös kierrätykseen. 

5. Oma koti ♥ Sisustusintoilija on myös päässyt valloilleen, mutta pitää malttaa vielä hetki parin isomman jutun ostamisen kanssa. Ihanaa, kun voi pitää omia tavaroitaan just niin kuin itse haluaa! 

6. Blogit ♥ Se, että itsellä on hyvä fiilis blogin pitämisestä on ihan mahtavaa! Alan päästä vasta kyllä vauhtiin omien postauksien kanssa.. Kuitenkin myös ihana huomata, miten muiden postaukset ovat aivan mahtavia ja kanssabloggaajat ovat myös ihan loistavia tyyppejä ja persoonia. 
7. Oma kulta ♥ Pienet hetket yhdessä ovat äärettömän tärkeitä. Se, että saa halata hetken pitkän työpäivän jälkeen tai toinen tekee välillä ruuan valmiiksi on mulle ainakin mielettömän tärkeää. Se, että hipsutellaan ja hierotaan, vaikka toistemme jalkoja on nimenomaan arjen luksusta!

8. Kesälomamatkan suunnittelu ♥ Mihin sitä sitten lähtisi, kun lomat koittaa? Meillä on monta vaihtoehtoa, mutta lämpimään on lähtö silloinkin! Tästä varmasti myöhemmin tulossa lisää..

9. Hymy ♥ Hymyilitpä itse tai joku muu sinulle, niin se saa aina paremmalle mielelle. Muistakaa siis hymyillä!
 Mitkä asiat tekee sut just nyt positiiviseksi? :)

30 kommenttia

  1. Ihania asioita. Itse saan iloa ja voimaa laatuajasta lapseni kanssa, mitä tänään oonkin saanu viettää pitkästä aikaa ihan ilman flunssaa ja kiukutteluja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos sinulle! Ihana kuulla ja toivottavasti pysytte nyt terveenä siellä :)

      Poista
  2. Mut saa positiiviselle mielelle bloggaaminen ja tää sun postaus!
    Ja sitten tietysti tuo aurinko taivaalla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon ja ihanaa, että löysit myös positiivisia asioita! :)

      Poista
  3. Kirppistely!♥ Vaikka välitänkin vain lähinnä siitä ostopuolesta. :D

    VastaaPoista
  4. Valoisammat päivät on kyllä ihan parasta! Varsinki töihin mennessä piristää, kun huomaa aina selkeen eron edellisen viikon työmatkan valosuuden kanssa..:D!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on! Ja sitten kun pääsee aikaisin töistä niin saattaa olla vielä mahdollista kuvata blogiin materiaalia ♥

      Poista
  5. Ihana blogi ja tää postaus! <3 Ihan super. Tuli hymy huulille ja tajus kui pienistä asioista voi olla onnellinen. Hyvä asenne sulla. Jään seurailee sun blogia ilolla. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Rauni! Niimpä, pitää muistaa, että pienet asiat tekee onnelliseksi :)

      Poista
  6. Shoppailu lämmittää tämänkin materialistin sydäntä kovasti :D Ihana postaus ja kauniit kuvat, tuli kyl paremmalle mielelle :) <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla, että löytyi jotain samaa meidän listoilta! Ihan mahtavaa ♥

      Poista
  7. Bloggaaminen on saanut mut hyvälle tuulelle. :D Jotenkin semmonen jatkuva tekeminen ja saavuttaminen on mukavaa. Valoisat päivät on kivoja valokuvauksen kannalta ja olenkin suunitellut valokuvaavani paljon enemmän. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, oot ihan oikeassa! Ei muutakuin rohkeasti kuvaamaan ja haastamaan itseään ♥

      Poista
  8. Valoisammat päivät tuo olon niin paljon reippaammaksi ja iloisemmaksi!! En malta enää, että kevät tulee kunnolla :) Kiva postaus!

    www.onrooftop.blogspot.fi

    VastaaPoista
  9. Ihanan positiivinen postaus, tälläiset saavat aina vain hymyn huulille ja päivästäkin paremman :)

    Tällä hetkellä tuleva muutto sekä ulkona monena päivänä paistanut aurinko saavat mut onnelliseksi! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon sinulle ♥ Samoissa fiiliksissä siis mennään!

      Poista
  10. Nää on niin ihania postauksia!♥ Tällähetkellä auringonpaiste ja tuleva muutto tekevä mut iloiseksi :-)
    Sait täältä myös yhden uuden lukijan ;-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Anni tosi paljon ja tervetuloa lukemaan ♥ Samoilla fiiliksillä siis eteenpäin :)

      Poista
  11. Vitsi tää oli kiva postaus :) Voisin samaistua huomaamattani kaikkiin kohtiin! Valoisat päivät ja aurinko tekee mutkin kyllä iloiseksi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos sinulle Cami! Ihana kuulla, että meitä yhdistää samat jutut ♥

      Poista
  12. Ihanan pirteä postaus <3

    elamanikuvina.blogspot.fi

    VastaaPoista
  13. Onpa kiva postaus, kiva lukea! :-) Ja toi valoisuus on kyllä mustakin hyvä juttu, huomaa et heti on piristynyt, haha.

    https://reettajii.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  14. Mut tekee positiiviseks esimerkiks sun kaltaiset positiiviset ihmiset. :) Tää postaus sai mun mielen paljon aurinkoisemmaks. Sait myös uuden lukijan!

    http://kultakehykset.blogspot.fi/
    Käy ihmeessä tsekkaamassa ja jos pidit niin liity lukijaksi ja / tai kommentoi? Kiitos! :)

    VastaaPoista
  15. Fiilistelen itekin ihan joka päivä koko ajan vaan pitenevää päivää! :) Kevät tulee hurjaa vauhtia ja valo pirtistää niin paljon!

    http://riikkamaria.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Otan vastaan ehdotuksia, mielipiteitä, ruusuja ja risuja ♥ Kuitenkaan minun ei tarvitse omassa blogissani julkaista ilkeitä kommentteja, jotka eivät ole asiallisia.