March Via Snapchat

Mitä olisi kuukauden loppu ilman katsausta puhelinkuviin ja eteenkin meikäläisen Snapchatin sisätöön? Tällä kertaa näitä oli todella paljon ja jouduin karsimaan jo puolet, että ei tästä tule ihan loputtoman pitkää. Pahoittelen jo, jos ette tykkää kilometrin pituisista puhelinkuva -postauksista. No ehkä se kertoo. että täällä päin on aktivoiduttu  somessa ja tekemistä on riittänyt kotipuolessa. Mennään tsekkaamaan mun kuukauden juttuja!
 1. & 2. Käytiin mun ihanimpien jääkiekkotyttöjen kanssa pitkästä aikaa syömässä ja Rosso tarjosi meille erittäin hyvät ruuat. 3. Emma-gaala on mun jokavuotinen perinne, mikä on pakko katsoa telkkarista suorana lähetyksenä.
 4. Meikäläinen on ilmeisesti lähtenyt ostoksille, tosin en enää muista mitä tuolloin lähdin hakemaan. 5. Itsetehdyt lihapullat ja perunamuusi -> selvästi tulevaa vaimomatskua. 6.  Yks mun lempparikohdista kotona on keittiön nurkkaus, jossa sijaitsee meidän ruokailutilat.
 7. Jahas! Ulkona oli vissiin päheet ilmat, ku arskatkin löyty! 8. Nojoo, se aurinko ♥ 9. ... ja sitten muuttui lumiräntäpaskasateeksi. 
10. Käytiin Hämeenlinnassa mummilla ja vaarilla ja sain maailman parasta marjakiisseliä! 11. Tällä kertaa sain luvan laittaa tälläisen hassuttelukuvan meistä tänne! 12. Tilasin Ebaysta tällaiset lasit.. 
 13, Lettuja, itsepuristettua appelsiinimehua ja täytetyt sämpylät ♥ Taatusti hyvä aamu! 14. Naistenpäivää vietettiin myös! 15. Mitä sieltä paketista löytyikään? No ne Sanex- tuotteet! 
 16. Operaatio hiukset! 17. Ensin latvoihin blondausta ja päälle punaista colormaskia, nää oli kyllä tosi huippukivat ♥ 18. Pitihän siitä sitten myös blogata!
 19. Hain murun töistä ja oli ihan täydellinen auringonlasku! 20. Hello, its me. 21. No ihanat Naistenpäivän tulppaanit ♥
 22. & 23. & 24. Mun rairuohon kasvatus onnistui pääsiäiseksi, tosin enää yksi neljästä on hengissä :D 
 25. & 26. Kanamakaronilaatikon valmistusta ja oli todella herkullista. Aion kokata sitä myös tänään! 27. Tiskaus on mun inhokkihomma kotona!
 28. No mä tulin sitten kipeäksi ja koin kaikki mahdolliset oireet viikon aikana. Onneksi se sitten meni myös nopeasti ohi.. 29. Onko täällä muita Haluatko Miljonääriksi ohjelman faneja? On muuten meidän lauantaiperinne :) 30. Tervehtymisen merkit, kun jaksaa ruveta jo puuhailemaan kotona.
31. Pitkien pääsiäisvuorojen jälkeen sain viettää pari ihanaa vapaapäivää ♥ 32. Juustoja isin tykönä, niin mun yks lemppariherkuista! 33. Blogin kirjoittaminen on aina parasta puuhaa!

Mitä tykkäsitte postauksesta! Voimia kaikille arkeen näin pitkän viikonlopun jälkeen ♥

3 kommenttia

  1. Ei yhtään haittaa tämän postauksen pituus, sillä näitä on tosi hauska lukea! Tuli vain kamala nälkä noita ruokakuvia katsellessa... :D


    ♥ Vilhelmiina Lyydia

    http://vilhelmiinalyydiaa.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla, että pidit kovasti!! :) Niin se tuppaa menemään :D

      Poista
  2. Ihana postaus, ei ollenkaan oo liian pitkä!! Noi aurinkolasit sopii sulle hirmu hyvin :)

    http://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Otan vastaan ehdotuksia, mielipiteitä, ruusuja ja risuja ♥ Kuitenkaan minun ei tarvitse omassa blogissani julkaista ilkeitä kommentteja, jotka eivät ole asiallisia.